Na gamalytic już 591 więc rośnie
12 mln kapitalizacji więc spokojnie będzie powyżej 20 koło premiery
Patrz duality, jujubee pod mniejsze tytuły jak poszły. Pójdzie i tu tylko tu poza jedną gierką na rok jest cała baza gier qubic i Ut na switch, ps, steam i Xbox
Te gry generują przychody większe niż te dwie wymienione spółki razem
Na grę jedną z wielu w portfolio? Na grę która nie ma nawet daty premiery? Na spółkę z 12 mln kapitalizacji? To więcej niż dobra pozycja. Zwłaszcza że regularnie idzie w górę.
Patrz gdzie dark moon od jujubee? 100 pozycji niżej a to ich główna produkcja robiona od lat. Reszta ich gier nie sprzedaje się tak jak tu choćby tylko bang on balls
Wersja EA na PC to będzie rozgrzewka przed wersją pełną i konsolami.
Więc akumulujmy w ciszy.
Ciszej jedziesz, dalej zajedziesz..
A ty Danka do roboty..
Strasz, pomawiaj. insynuuj,.....
Dla mnie kapitalizacja, nie ma znaczenia, liczy się produkt, a z tego co widać, wszystko co wydają to wielki niewypał, nie widzę kompletnie niczego co przynosi im stabilny zysk a wręcz wiążą ledwo koniec z końcem.
Dobrze się rozejrzyj i podziwiaj jak jednoosobowe studio robi sprzedaż 500k w 3 dni, a tutaj.....szkoda gadać, dno to mało powiedziane. Podaj choć jedną właściwą decyzję którą podjął prezes tej firemki?
Te wasze kapitalizację odnośnie zysków, bawią mnie na całego, UT 15 mln akcji po 50 gr daje 7.5 mln I 9 mln akcji Qubic w/g zysku który osiąga- wyceną 30 gr sztuka co daje 2.7 mln ile mamy każdy może sobie policzyć. Kurs jest już znacznie powyżej W/K która oscyluje koło 1 zł. Nadmienić warto, że ani UT I Qubic nie zarabia w obecnej sytuacji i chwili. Bzdury które piszecie to miód na moje serce i dalej będę trwał przy swoim, ze zmierzch nadchodzi......