wg mnie duzo wiadomo. Widać po reakcji kursu też - zazys od ręki i szybkiej zdławienie, zebyscie oddali taniej, albo nie zasysali drozej. taka moja interpretacja dzisiejszej reakcji rynku.
Ktoś od rana z ukrytego na różnych poziomach sprzedawał. Moim zdaniem ktoś dzuży oddaje, aby objąć kolejne, tańsze akcje z emisji. Tak było przy okazji PCR One.
No tak, doradca transakcyjny wybrany ale to i tak nic nie wiadomo :)
Ja dzisiaj dokupiłem. Uważam że to wszystko przyspieszy tak, że będzie zaskoczenie. Ale to moje zdanie. Dodatkowo uważam że słabnący dolar może nieco przyspieszyć cały proces sprzedaży.
Wiadomosci sa rewelacyjne.
Momentalnie zbierane jest wszystko w zakresie niewielkiego wzrostu i proba zejscia nizej, zeby zebrac wiecej (moim zdaniem).
Ktos, kto teraz oddaje te akcje w takiej cenie, musi byc albo niespelna rozumu, albo miec cisnienie na cash.
Mysle, ze juz naprawde niewiele czasu pozostalo do transkacji
Polska giełda to jest jednak niezły syf. Wezmy np. taki Bioceltix - wart tyle samo, co Scope, a nigdy nic nie sprzedał, non stop strata. Maja niby coś tam po badaniach, ale do monetyzacji chyba` droga daleka.
Scope sprzedał juz w historii za więcej niż jest obecnie wart, a druga transakcja juz za rogiem. Tymczasem wystarczy naprawdę niewielki kapitał, zeby dusić kurs nawet tak perspektywicznej spółki.
Nie dajcie się wyleszczyć, życze cierpliwości, bo pewnie im blizej komercjalizacji, tym będzie bardziej bujać. Ja trzymam do końca