Nikt rozsądny co ma trochę oleju w głowie nie kupuje boiotechu na GPW . Ta branża jest stracona. Brak pieniędzy i sukcesów to jedyny kierunek. Przykładów jest wiele. Pure Mabion Molecure Ryvu itp itd. Wyceny z kosmosu.
Pure też obiecał sukces po zakończeniu którejś fazy. Potem CODZIENNIE NISKIE CENY przy optymistycznych rekomendacjach analityków. Coś Wam to przypomina?
Dokladnie. Spolki tego typu przenoszą cale ryzyko niepowodzenia badan na kowalskiego, przyslowiowego hydraulika zwabionego obiecankami wycen z kosmosu. Panie przewiezlikowski moze wyjdzie pan caly na bialo na jakims jarmarku i poopowiada znowu o super wynikach badan, chorych powstajacych z zaświatów, albo o umowach partneringowych :-) Jest pan juz tylko smiesznym-kretaczem, a nie zadnym wizjonerem co ma cos do zaoferowania rynkowi... Swoim dzialaniem przypominasz pan kucharza gotujacego zaby w garze na wolnym ogniu...Te zaby to banda hydraulikow z forum do konca liczacych na cud :--) Zaden powazny podmiot nawet nie wie ze taka spolka jak RYVU istnieje. Over
Odbieraj to jak chcesz. Mam te akcje. Ale jak dla mnie, one moga spasc nawet do zera, a i tak mnie to nie uderzy. Po prostu gro kapitalu nie trzymam juz na gpw. Fakt jest taki, ze dopuszczenie takiego formatu spolek do obrotu to zalegalizowanie zlodziejstwa i stawia GPW na rowni z takimi rynkami jak Kamerunem, czy Ulan Bator. Nie rosnie, nie spada - who cares