• Jeszcze nie ma dramatu..... Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Co tu rozwijać.....wystarczy spojrzeć na wykres.....jeśli rzeczywiście przyjdą spadki to na poziomie ok 21-22 jest potwierdzona wolumenem strefa Order block....wcześniej dwie strefy FVG....wszystko zgodne z teorią smart money.
  • Re: Jeszcze nie ma dramatu..... Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Zwróć uwagę na spadki oraz towarzyszący mu wolumen. Wielcy sprzedający dopiero się rozkręcają. Zaraz do gry wejdą Ci co dali się ubrać po 27-28 zł. Bariera 21-22 jest nie do utrzymania. Jeszcze kilka tygodni temu niektórzy kręcili sobie ze mnie beke gdy pisałem, że dwie akcje będą w stanie kupić za 50 zł. Dziś bez problemu można było dokonać takiego zakupu i to pomimo braku jakichkolwiek złych wiadomości o Spółce. Kurs leci na łep na szyję, ponieważ ten papier jest nierokujący. Jestem ciekaw jaką rekomendację w najbliższym czasie będą wydawać analitycy, kiedy w końcu i oni przejrzą na oczy?
  • Re: Jeszcze nie ma dramatu..... Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    To jest bardzo rokujący papier......ryzykowny, to fakt. O wartościach poniżej 20 zł: zapomnij.
  • Re: Jeszcze nie ma dramatu..... Autor: ~Yoksi [46.112.230.*]
    Wkrótce atmosfera się uspokoi i za miesiąc max półtora zacznie uklepywać dno. Przecież nie może być tak, że kurs przez tyle czasu nie rośnie. To nie bankrut!
  • Re: Jeszcze nie ma dramatu..... Autor: ~Aaa [31.61.188.*]
    Dramatu nie mają potencjalni kupcy, posiadacze pewnie mają inne zdanie.
[x]
RYVU 0,39% 25,60 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.