Nie wiem czy ktoś zauważył ale wpisy niejakiego maxa są coraz bardziej natarczywe wręcz stają się wulgarne. A to oznacza jedno to co się dzieje z kursem nie jest zgodne ze spoadziowym planem
Trolle są załamane na sesji +2% gniot za chwile na minus. To martwi troli, ze nawet kurs nie uświadamia różowym okularom że tu nie ma I nie bedzie żadnych wzrostów.
Wiadomo dlaczego wam trolluchy puszczają nerwy dziś praktycznie wszystkie indeksy na zielono a co najważniejsze to WIG20 i WIG40. Stąd ten szał na peronie ahahah
Od kilku dni w chlewie na farmie mają orzech nie do zgryzienia i wysyłają różnych trolli,z różną bajerą spadkową,raz po chamsku innym razem troll sam z sobą niby pogawędkę prowadzi,ale jednej rzeczy nie można się wyprzeć, że kierunek jest jeden,a każde espi będzie go akcelerowało
Dni spadków są policzone, dlatego max szaleje niestety nic z tego nikt poważny nie oddaje ci którym zależy na spadkach przerzucają akcje między sobą celem wywołania popłochu, na nic wasze wysiłki:)
Dlatego tak wyją każdy siedzi i się przygląda a oni grają między sobą i liczą że to się uda, przypomnę tylko że akcjonariat też tworzą duże fundusze a jakoś nie ma informacji by oddawali, spokojnie czekają niewzruszeni kocopołami maxa ja robię to samo:)
A nie pomyślałeś może ze przy tej cenie nie ma komu sprzedać i dlatego kurs sie obniza?
Stoją akcje na -1.7% I nikt nie chce tego zebrać... Ty piszesz ze nie ma chętnych do sprzedaży - to jest prymitywa manipulacja i naganianie. W tej chwili to brak kupujących a czy spolka jest warta 180 czy 160 czy 120 to wie rynek nie ty.
Takie są fakty o których wspomina Szerszeń, a ja zaznaczam że takie transakcje między sobą są nielegalne tym powinien się zainteresować KNF i jestem bardziej jak pewien że analiza wykazała by takie nieprawidłowości