Dnia 2025-10-12 o godz. 19:57 ~marek napisał(a): > di i jaki z tego wniosek , powtórka z kwietnia i będzie dobrze tylko teraz jesteśmy 80% , wyżej jak to widzisz ?
di ten rudy człowiek bawi się światem,palnie coś głupiego wywołując panike na giełdach zrobi zakupy na giełdzie, pózniej zmieni zdanie na korzyść i zarobi miliony,myslę że zaczniemy od spadków bo to jest chyba nie uniknione bo wytworzyła się ogólna panika,spotkamy się rano i zobaczymy ale myślę że gdyby jutro były ostre spadki to jeszcze nie czas na zakupy,może być odreagowanie spadków i pogłębienie to musi się uspokoić ,choć może się mylę ale łapać spadający nóż to spore ryzyko.do jutra rano część.
Dnia 2025-10-12 o godz. 19:58 ~rex napisał(a): > Świetna wypowiedź, jakże wiele mówiąca. Pomarańczowy nie ma kart w tym starciu. Zakiwał się jak wykidajło z bazaru. Chiny chyba go przyprą do muru.
nie zmieniłem zdania, odjechał mi pociąg kghm. przy tych poziomach napewno nie wejdę zbyt ryzykowne nawet dla mnie. Ja wypatruje altseason. myślę że zostawię sobie KGHM na dużo niższe poziomy w przyszłym roku.
dzięki di za linki ,wysłuchałem i mam mieszane uczucia ,przy okazji wysłuchałem marcina tuszkiewicza który prognozuje wzrost miedzi w okolice 12 a nawet 13 tyś , przy 140 na kghm się nie pomylił pisząc w wybiciu z kanału może tym razem też jest podobnie,więc może tutaj bobuja może nawet do 170 ,no cóż pozostane w rynku i zaryzykuje a ty jakie masz plany?.
Dnia 2025-10-19 o godz. 21:47 ~marek napisał(a): > dzięki di za linki ,wysłuchałem i mam mieszane uczucia ,przy okazji wysłuchałem marcina tuszkiewicza który prognozuje wzrost miedzi w okolice 12 a nawet 13 tyś , przy 140 na kghm się nie pomylił pisząc w wybiciu z kanału może tym razem też jest podobnie,więc może tutaj bobuja może nawet do 170 ,no cóż pozostane w rynku i zaryzykuje a ty jakie masz plany?.
>>> tak Marcin ma zawsze ciekawe spojrzenie na rynek. ja jestem poza rynkiem GPW ale w gotowości do wejścia postaram się chwycić niższe poziomy kgh przy spadku złota. pozdrowienia