Daj znać jak będzie na Steam w top 100. Sprzedaż na gog jest marginalna. Dalej potrzymuje, zr na te chwile projekt nie ma szans powodzenia i sytuacja spółki się po premierze będzie katastrofalna. Bez szans na powrót kursu w okolice 4,5zl.
No właśnie o tym pisałem :-)
Padam ze śmiechu. Tak jak zawsze. Nie dotrzymali terminu, nie piszą nic przed, że coś się opóźni. Kiedyś będzie komunikat, że ktoś coś i że to nie ich wina itp. A jak się okaże że nawet dema im Steam nie puścił to się pakujemy :-)
Szczerze to chyba najwyższa pora realizować stratę, wisi to w portfelu, ani me, ani be. Spółka miała bardzo dobry potencjał, świetna gra succubus, jakość, kontakt z inwestorami i wszystko poszło na marne … wierzyłem w tą spółkę mocno ale to co teraz się tu dzieje to jakiś absurd.
Dema ja nie było tak nie ma. Informacji dlaczego nie ma też nie ma :-). Jak przypuszczałem Tormentor spada na WL no bo demo, które miało być tak bardzo przełomowym momentem w marketingu przed premierą- nie pojawiło się… ostatnia szansa na odbudowanie WL właśnie przepadła. Jest to bardzo nieodpowiedzialne i nieprofesjonalne, że zarząd nie informuje o powodach oraz o etapie certyfikacji Tormentowa przez steam.
Spółka straciła zaufanie wśród inwestorów, była nadzieja, że się fajnie wybiją ale wszystko zaczęło się sypać od czasu sprzedaży akcji przez prezesa. Ale wnioski już wyciągnąłem na przyszłość, że jak prezes sprzedaje akcje to znaczy że więcej nie urośnie. Mała spekulacyjna podbitka i tyle. Trzeba w takich momentach uciekać przy pierwszej lepszej okazji.
:-) a tak na poważnie to kompletna żenada i brak przyzwoitości ze nie komunikują powodów. Chociaż ja uważam że powód jest taki, że steam ich zbanował i to samo zrobią z premierą pełnej wersji i żadnej premiery nie będzie. Miałem nadzieję, że wyciągnęli wnioski z przeszłości i że tym razem współpracowali ze Steam w trakcie robienia gry, żeby wykluczyć ryzyko.
Gdyby Steam ich zbanował, to nie widział byś już aplikacji Tormentor na tej platformie. Teoretycznie Steam ma 7 dni na akceptację, czyli mogą to przeciągnąć do piątku, a przypominam że Nimfomaniac trzymali ponad miesiąc bez podawania powodu. Według informacji na discord, demo jest dostępne narazie dla fanów którzy wsparli grę podczas Kickstartera a publiczne będzie dopiero jak Steam zatwierdzi