• Czy ja mogę? Autor: ~Obiektywny [91.233.60.*]
    Czy ja mogę dostać towar na 5 baniek i oddać firmie za rok, lub dwa? Obiecuje że oddam co do grosza.
  • Re: Czy ja mogę? Autor: ~ktos [5.173.52.*]
    Przypuszczam, że kontrahent nie otrzymał towaru i z tego powodu nie zapłacił.
  • Re: Czy ja mogę? Autor: ~Macej [188.146.10.*]
    Gdyby tak było to nie było przesunięcie zapłaty bo niby za co ?
    ale troll zawsze szuka aby dalej oczerniać
  • Re: Czy ja mogę? Autor: ~Obiektywny [91.233.60.*]
    To jest wersja prezesa.
    Przesunięcie może wynikać z faktu, że porozumieli się w kwestii terminu dostawy. Wówczas będzie też przesunięcie płatności.
  • Re: Czy ja mogę? Autor: ~Macej [188.146.10.*]
    A ja przypuszczam dla kogo ty pracujesz i przypuszczam że dostajesz hajs za trollowanie
  • Re: Czy ja mogę? Autor: ~Obiektywny [91.233.60.*]
    Nie trolluje i nie jestem przez nikogo opłacany jak co niektórzy naganiacze i ty. Zawsze mogą powiedzieć że ktoś im nie zapłacił. Następnym razem powiedzą że sprzedali za 20 baniek i ktoś im nie zapłacił dlatego są złe wyniki. Tak można pisać w kółko. Nie podali kontrahenta który im zalega te pieniądze , wiadomo tajemnica handlowa i na tym będą się opierać.
    Dokładnie. Poza tym, faktura niezależnie od tego czy jest opłacona czy nie, wykazywana jest w przychodach. Zatem potencjalnie nie byłoby z tego pieniędzy w kasie, ale w raporcie powinna być ujęta, ponieważ w momencie wystawienia stała się przychodem i należny jest od niej VAT oraz CIT.
[x]
SNTVERSE -0,16% 3,10 2026-05-19 13:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.