Przeczytałem Wasze posty, że 16.10 będzie jazda, info o zaliczkowej dywidendzie, lub skupie. Przygotowałem kasę i chciałbym kupic, no bo 200zł, a nawet 140zł to byłby strzał w 10. Czekam, może wieczorem może będzie informacja?
Swoją drogą to niezły kabaret jak championy bez zyskow datawalk lub z komicznymi zyskami względem swojej kapitalizacji shoper creotech rosna dziesiatki % a spolka która zarobi 20% swojej kapitalizacji ciągle jedzie w dół.
Gdyby nie to gdyby nie tamto Gdyby babcia miała wąsy była by dziadkiem. Wszelkie marzenia o spadkach zaczynają się rozmywać u spadzieli były wizje jak będą dysponować wyrwanym sianem, niestety kurs obecnie stoi i nie ma chęci dalej spadać czego perony znieść nie mogą:)
Właśnie tak stoi dokładnie od 19 dni a nie od momentu gdzie kurs był po 170. I zatrzymał się w przedziale 112-130 pojołeś? Bo to was boli, owszem spadło ale nie tak jak sobie zakładaliście a ten 19 dniowy przystanek dla was jest dość niepokojący i stąd te coraz bardziej natarczywe wycie. Dodatkowo jak wcześniej wspomniałem coraz większe pakiety muszą iść żeby spychać kurs w dół, bo chyba temu nie zaprzeczysz?
Trolle spadziowe juz doszły do podłogi. Nikt nie oddaje od kilkunastu dni taniej. Zatem, po Espi bedzie mocne zdziwienie dlaczego rośnie. Spółka zdrowa I zarabia przyzwoicie. Walić shorty i robić swoje.
Kapitał plynie od aktywnych do cierpliwych.
Pokaz gniota co ma C/Z 6,5 i P/S 0.45?
Nie kupuję twojej narracji. Rynek nie oddaje taniej akcji bo...na Long nie opłaca się.
Przy okazji 250 mln zysku za 2025 dywidenda moze byc wieksza niż zamierzony 2024r juz niedługo dowiemy się od Zarządu