Wydaje mi się, że nerwowy czas jaki znowu nadchodzi akurat dla XTB bardzo dobra wiadomość. W kwietniu jak wszystko leciało XTB zrobiło +40proc w miesiąc
Myślę, że w poniedziałek wszystko poleci ale później pojawi się już popyt nie tej sytuacji też shorty będą w ciężkiej sytuacji bo trzeba swoje odkupić co dodatkowo będzie kolejnym czynnikiem napędzającym popyt
Nie widziałeś mnie wcześniej bo długo nie miałem akcji Xtb to po co miałbym tu zaglądać? Ale po spadku od szczytu ponad 25% i dodatkowo perspektywie zawirowań na rynkach podjąłem decyzję że stopniowo od poniedziałku zaczynam kupować
w punkt odpowiedź, tylko PIT śledzi pomimo tego, że nikt mu za to nie płaci i akcji nie posiada. Ja siedzę tylko jak posiadam lub planuję posiadać. Jak sprzedam coś, to zwykle przestaję aktywnie obserwować.
Właśnie widzę że wszystko co pozytywne na temat Xtb tu krytykujesz czyli pewnie nie masz akcji to po co tracisz tu czas zamiast zająć się swoimi tematami w które jesteś zaangażowany. To trochę poziom frustrata co komentuje gwiazdy na pudelku bo przez swoje beznadziejne życie ma czas na to