06.10 - 1,49 mln szt akcji pożyczonych
07.10- 1,47 mln
08.10 - 1,43 mln
09.10 - 1,38 mln
10.10 uwaga :) 1,16 mln akcji
Brawo koledzy za pomoc dla Sylebry i oddanie swoich akcji w panice. Jak dzieci was porobili. Podbitka i zjazd ze zbieraniem. Brawo. Oczywiście na 260 stał baton gruby i tam zebrali większość. Pytanie dla tych co oddali wczoraj. Jak się zachowa kurs jeśli wyjdą szorty i nikt nie będzie manipulował ? Gdzie będziecie wtedy bez akcji ? Na stacji kolejowej na 1 peronie w Koziej Wolce gdzie express się nie zatrzymuje.
Nie zauważyłeś że wszystkim ostatnim wzrostom jakie były towarzyszyło wychodzenie szortów? To jak oni wkoncu wyjdą to kto będzie napędzał kolejne wzrosty? Wy z oszczędnościami 500zl co miesiąc?
Haha ale jest short wychodzi to generuje bardzo duży popyt. Kiedy wyjdą to się obudzicie z rękami w nocniku bo do premiery jeszcze bardzo dużo czasu i raczej presji popytowej nie będzie dużej. Wtedy sobie zbiorę początkiem 2026 za około 200zł. Zapiszcie sobie mój post i do zobaczenia
Skąd Ty masz Ortex z 10.10.2025 r. w sobotę 11.10.2025 o godzinie 9:11.
Nie mam opłaconego Ortexu ale z tego co pamiętam to jest nie możliwe , jestem tym zaskoczony. Chętnie poczytam jak to znalazłeś.
Wejdz na X. Znajdz sobie : Informacje Giełdowe @GPW_Trader2022. Codziennie świeża tabelka WIG 20 szortów z Ortex oraz garść informacji bieżących. Proszę bardzo. Możesz zostawić like lub zrobić subskrypcje.