Gdzie te krzykacze co chcieli pisac do knf i darli r....je ze zaraz puszcza i bedzie 100zl?Buahahaha siedza cicho i patrza w ekranik czy kasa jeszcze jest na koncie.Tak jak pisalem to bedzie bardzo dlugi okres.Ani spolka ani Ragnar sie nie wypowiadaja a to znaczy jedna ze wiedza o co chodzi i nie chca lub nie moga tego powiedziec ze wzgledu na charakter sprawy.A teraz krzyczcie i obrazajcie mnie dalej
Jeśli cię to nie interesuje ta spółka to weź wyjdź stąd i nie spam takimi komentarzami byku , wolę żeby bardziej inteligentne komentarze czytać niż w koło to samo pozdro
Wolisz prawdziwe czy te naiwne?Skoro wolisz sie oszukiwac razem z innymi to nie musisz czytac a tym bardziej komentowac.Mozesz sie poklepywac z tymi co twierdzili ze zawieszenie to tylko chwila i ze bedzie tu 100zl czy o takie komentarze ci chodzi,takue sa i byly ok?Najgorsze to oszukiwac samego siebie,a wystarczy popytac ludzi z otoczenia knf i wszystko jasne oczywiscie nieoficjalnie .
Jak na razie to ja mam racje ze zawieszenie bedzie dlugim etapem.
A nie np on
Finte
2025-09-29 13:29
IP 31.0.46.*
Pewnie w tym tygodniu a moze i jutro wrócą notowaniaKolejni wyleszczeni Nie po to ragnar tu zainwestował miliony zeby stracić 4 kwartał mega kasa z kontraktu.
Założył wątek i sam go zapełnił swoim spamem :-)))))))))))))) I gdyby był akcjonariuszem. Ale nie. Zobaczcie ile ten difihuho daje od siebie i to tak bezinteresownie :-))))))))))))