• Co nie puscili? Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Gdzie te krzykacze co chcieli pisac do knf i darli r....je ze zaraz puszcza i bedzie 100zl?Buahahaha siedza cicho i patrza w ekranik czy kasa jeszcze jest na koncie.Tak jak pisalem to bedzie bardzo dlugi okres.Ani spolka ani Ragnar sie nie wypowiadaja a to znaczy jedna ze wiedza o co chodzi i nie chca lub nie moga tego powiedziec ze wzgledu na charakter sprawy.A teraz krzyczcie i obrazajcie mnie dalej
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~Raszek [46.112.64.*]
    Jeśli cię to nie interesuje ta spółka to weź wyjdź stąd i nie spam takimi komentarzami byku , wolę żeby bardziej inteligentne komentarze czytać niż w koło to samo pozdro
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Wolisz prawdziwe czy te naiwne?Skoro wolisz sie oszukiwac razem z innymi to nie musisz czytac a tym bardziej komentowac.Mozesz sie poklepywac z tymi co twierdzili ze zawieszenie to tylko chwila i ze bedzie tu 100zl czy o takie komentarze ci chodzi,takue sa i byly ok?Najgorsze to oszukiwac samego siebie,a wystarczy popytac ludzi z otoczenia knf i wszystko jasne oczywiscie nieoficjalnie .
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~Typ [80.49.242.*]
    No tak popytałem ludzi z otoczenia KNF i powiedzieli mi że obrót zwróci na dniach.

Twój wpis jest tak samo wiarygodny jak i mój. Przestań pisać bzdury bo robisz sieczkę w głowach ludzi taką samo jak ci co piszą o 100PLN.
    Jak na razie to ja mam racje ze zawieszenie bedzie dlugim etapem.
    A nie np on
    Finte
    2025-09-29 13:29
    IP 31.0.46.*

Pewnie w tym tygodniu a moze i jutro wrócą notowaniaKolejni wyleszczeni Nie po to ragnar tu zainwestował miliony zeby stracić 4 kwartał mega kasa z kontraktu.
    Chcesz wiedziec wiecej to skontaktuj sie zDepartamentem Infrastruktury i Obrotu Giełdowego
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~difihuho [188.146.62.*]
    Ojojoj kolejny dzien zly knf nie chce puscic notowan buhaha
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~Pytam [37.225.41.*]
    Założył wątek i sam go zapełnił swoim spamem :-))))))))))))))
    I gdyby był akcjonariuszem. Ale nie.
    Zobaczcie ile ten difihuho daje od siebie i to tak bezinteresownie :-))))))))))))
  • Re: Co nie puscili? Autor: ~NowY [31.0.89.*]
    Ciołek pojawia się w siedzieć gdzie coś się dzieje i głosi wszędzie spadki, oprócz Adiuvo, bo tam zaraz kosmos. Hahaha
    A to ja tu wisze?Wiec nie nazywaj mnie ciolkiem jak cie ragnar powiedil na lata.
[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.