bo tak byś chciał. Nic z tego scenariusz CCC wielce możliwy. W długiej perspektywie ani grzeje ani ziębi bo CDP będzie się wspinał do góry ale jak shorty sobie zjadą z 20% to kolejne mniesiące CDP będzie odrabiał to co miał. Jeśli ktoś trzyma już pod Wiedźmina to ma to w D.... ale jeśli ktoś nie chce trzymać to ma problem i może się okazać że takie zagrania ugotują go na miesiące. Szkoda , tak jak szkoda CCC bo to co zrobiły shorty jest oderwane od realiów i wyceny no cóż taki mamy bananowy ........
Longi na ten wodospadzik pozwoliły,, bo kupili taniej, to tyko biznes ,podbić to nie sztuka ,tylko żeby to miało sens to musi iść dalej do góry ,no niestety kółkowicze to wykorzystują razem z shortami.Ja już pisałem że na razie boczniak z lekkim wzrostem i tak do ogłoszenia czegoś konkretnego , to nawet mogą być wyniki finansowe za 3 kwartał ,lub coś innego.
Nie będzie mocnych podbitek bez powodu.
LJC coś ucichłeś, gdzie twój książkowy trend i pewne odbicie od 260? dalej dla ciebie pionowy spadek o 30zł w trzy dni jest czymś normalnym? bo dla mnie zdrowa korekta tak nie wygląda