jak tam samopoczucie longowcy z ustawioną sprzedażą po 500zł? coś rynek nie podziela waszego optymizmu, ja tu widzę rysowaną formację "W" podwójnego szczytu ze spadkiem póki co na 240, a jak tam pęknie to lecim na 200 :) a póki co na to się zanosi widząc większe obroty przy obecnych spadkowych sesjach niż przy poprzednich wzrostowych :) ale spokojnie spokojnie przecież rynek się myli a to wy macie rację
Jak spadnie to dokupie. :) Dla przypomnienia - CDR produkuję najwięcej gier w swojej historii, marketing W4 jest przed nami, a potrafią go robić z mega przytupem.
Nikt o zdrowych zmysłach nie myśli żle o spółce, to najbezpieczniejsza spółka na GPW. Ma Gotówkę, nie ma zadłużenia, ma produkty światowe i wspaniały zespół. To co się teraz dzieje to zwykła spekulacja na tanie dobieranie akcji przed historycznymi wzrostami. Można sprzedać to co się ma by kupić więcej i taniej, lub trzymać i dokupywać w miarę możliwości. Myślę że na akcje CDR można brać kredyt, mimo wysokich w Polsce odsetek i tak się opłaci. Chciałem napisać że dzisiaj pewnie pęknie 250, ale jak już widzę to się dokonało, jak nisko spadnie? To wiedzą tylko ci którzy grają na ten spadek, nie ci co się dołączyli, ale ci z zasobnym portfelem, pewnie fundy
Z tym kredytem to bym nie przesadzał. To jest giełda. Są uwarunkowania, które mogą doprowadzić kurs do 100 zł jak i do 500 zł. To że prawdopodobieństwo wzrostów jest dużo większe nie znaczy, że nie będzie spadać.
dzień jak co dzień, całe W20 na plusiku a perełka coraz niżej :) zaraz popyt shortów się skończy to dopiero zacznie lecieć bo kto ten wózek będzie dalej pchać?