• Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~thiago [45.63.11.*]
    dowiedzieliście sie ze z importu nic nie bedzie

wiec na co czekacie na cud?
  • Re: Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~Wiesko [185.72.184.*]
    Hej trollu, dlaczego piszesz kłamstwa „dowiedzieliście sie ze z importu nic nie będzie” Pokaż fakty na twoje tezy, inaczej to jest dezinformacja ...
    Odpowiedz HMP  z dnia 09.10.2025 r. „Jeśli chodzi o THC Pharma, to nie mając własnej rejestracji pozostaje prowadzenie rozmów innymi importerami: są one prowadzone na bieżąco przez zespół THC Pharma. Jeżeli nie uda się podpisać żadnej umowy, THC Pharma planuje zwrócić kolejną część pozwoleń, aby nie blokować rynku i dać możliwość sprowadzenia do Polski tego leku innym importerom w celu zaspokojenia potrzeb pacjentów”.
    Źródło: https://hhsa.pl/pytania-do-spolki/

• Re: Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~Wiesko [185.72.184.*]
    Hej trollu, gdzie te fakty?
  • Re: Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~gosc [77.240.95.*]
    Fakty są takie wiesiek, ze zamówili towar i jak go nie było, tak nie ma, a pozwolenia są sukcesywnie zwracane, więc nie klap tym ozorem, bo niczego nie sprowadzili.
    Plączący się miedzy nogami nie klap tym ozorem, czyli też potwierdzasz kłamstwo tego trolla „dowiedzieliście sie ze z importu nic nie będzie”, określ się?
  • Re: Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~gosc [84.17.46.*]
    Kłamstwa masz poniżej. TWOJE, do których mimo wielu prób nie potrafiłeś się odnieść:

Masz wiesiek i powiedz, kiedy te stop lossy stosowałeś i po co inwestowałeś w coś co ma od ponad roku zjazd kursu w dziesiątkach procent. Wyjaśnij przy tym swoje słowa: "zakup znacznego pakietu" i "zarabiam".

To poniższe, mam nadzieję, że ci się już śni po nocach:

"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:

>0.8zł - moje obserwacje,
    0.664zł - chciałeś żeby wstawić,
    0.56zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.5zł - moje obserwacje,

twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł
    Lawina.......

0.44zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.4zł - moje obserwacje,
    >0.36zł - moje obserwacje,
    >0.35zł - moje obserwacje,
    >0.3zł - moje obserwacje,
    >0.27zł - moje obserwacje,
    0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz,
    0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś

Z twojego wpisu wynika, że jednak straty miałeś, skoro piszesz o cięciu.
    Powiedz, jak to jest ciąć straty i twierdzić, że zarabiasz.

Trzyma się to całości wiesiu?"
    Plączący się miedzy nogami nie klap tym ozorem
    Dodaj jeszcze dodaj jeszcze do tej wyliczanki 1,50, 2,70 zł. Już tyle razy pisałem i nie możesz tego pojąć.
  • Re: Czy ten tydzien nie byl wspalanily dla akcjonariszy hemp? Autor: ~gosc [84.17.46.*]
    Ile razy ci uoomie mówiłem buahahaha. Interesują mnie twoje występy od 0.88zł. Kolejny raz odwracasz kota ogonem? Nie potrafisz odpowiedzieć, czy jaki problem? Byczki wydoiłeś dzisiaj? Jutro poniedziałek. Szykuj kasę na kolejne znaczne pakiety. A właśnie, ostatnio kupiłeś pakiet po 0.2zł. Kurs znowu zleciał. Zastosowałeś stop lossa? Buahahahaha
    Troll przypomniał sobie 0,88 czyżby miał sklerozę?
    Plączący się miedzy nogami, czyli potwierdzasz tezę tego trolla „dowiedzieliście sie ze z importu nic nie będzie”, określ się w końcu, potwierdzasz, czy nie?

[x]
HEMP 1,33% 0,18 2025-10-17 16:10:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.