• Coś się komuś wydaje Autor: ~Karol_I_the_King [31.61.254.*]
    Bankierowi wydaje się, że jest mądrzejszy ode mnie...
  • Re: Coś się komuś wydaje Autor: ~Karol_I_the_King [78.30.107.*]
    Dnia 2025-10-10 o godz. 12:40 ~Karol_I_the_King napisał(a):
    > Bankierowi wydaje się, że jest mądrzejszy ode mnie...

Bankier jest samozajebisty. Skasował mójporanny, proroczy post, że coś złego się wydarzyło w Ameryce. Ciekawe, czy teraz też Bankier bedzie chciał być mądrzejszy ode mnie, jak napiszę, że właśnie zaczął się ogólnoświatowy kryzys finansowy, który potrwa kilka lat.
  • Re: Coś się komuś wydaje Autor: ~Karol_I_the_King [78.30.111.*]
    Dnia 2025-10-10 o godz. 22:18 ~Karol_I_the_King napisał(a):
    > Dnia 2025-10-10 o godz. 12:40 ~Karol_I_the_King napisał(a):
    > > Bankierowi wydaje się, że jest mądrzejszy ode mnie...
    >
    > Bankier jest samozajebisty. Skasował mójporanny, proroczy post, że coś złego się wydarzyło w Ameryce. Ciekawe, czy teraz też Bankier bedzie chciał być mądrzejszy ode mnie, jak napiszę, że właśnie zaczął się ogólnoświatowy kryzys finansowy, który potrwa kilka lat.

Nie skasowali postu. Ale nie mam nadziei na refeksję samozajebistych nad swoją samozajebistością. Mimo wszystko napiszę coś jeszcze.
    Jesteśmy świadkami, jak komunizm zwycięża na świecie. Tylko nie w ruskiej wersji, a chińskiej. Bo mało kto z samozajebistych zdaje sobie sprawę z tego, że Chinami rządzi, nieprzerwanie od stu lat, Komunistyczna Partia Chin. Chiny przejmują właśnie rządy nad światem. USA skazane są na porażkę. Porażkę zawdzięczają, nie Trumpowi, jak myślą samozajebiści, tylko dotychczasowym samozajebistym elitom (mówiąc oględnie). Trump próbuje coś uratować, ale ma bardzo trudne zadanie i nie jest do tego zadania dostatecznie obficie wyposarzony inetektualnie. Europa też upada. Na własne życzenie, forsując samobójczą, zieloną politykę gospodarczą. I nic już nie da się zrobić. No może tylko można zacząć posyłać swoje dzieci na lekcje chińskiego. I zainteresować się inwestycją w w chińską walutę i chińskie papiery wartościowe. Bo te papiry, które macie obecnie, bedziecie mogli niedługo wykorzystać tylko w toalecie. (Jak nie okażą sie zbyt śliskie)
  • Re: Coś się komuś wydaje Autor: ~chinczyk [108.147.92.*]
    do powyzszego komunikatu dodam tylko, ze za komuny dawali papier do uzdy za 16kg makulatury
[x]
KGHM -1,05% 189,00 2025-10-27 17:04:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.