• Emocje Autor: ~nawiedzony [46.205.205.*]
    A co tak pieknie sie porobilo ?
  • Re: Emocje Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Możesz mi ładnie podziękować.
  • Re: Emocje Autor: ~nawiedzony [46.205.205.*]
    Czysbys sie obrazil na slowo detalista czy tez miales objawienie tudzież proroczy sen ?
    Twoje piski wzbudziły mą litość i dobrałem 150 t poniżej 0,52.Poza tym zieleń zaczynała się pokazywać coraz większa na wskaźnikach a kurs od kilku tygodni niechcial spadać poniżej 0,51 wiec można wywnioskować ze niżej schodzić niechcą.Jeżeli zrobią mnie w ch i zaczną schodzić niżej to mam z czego uśredniać gdyż moje zaangażowanie wynosi niecałe 5% środków które mam przeznaczone na inwestycje.Na dzień dzisiejszy średnia poniżej 0,52 i ponad 200 t akcji w portfelu.
    Czyli nie jestes juz detalista . Brawo TY
    A to bardzo ciekawe akcji ponizej 52 gr naliczylem ok 50 k
    Jak tak dalej bedziesz klamal to albo ci nos urosnie albo pieklo ci enie minie ( jak mawial Radziwil do Sakowicza) w Potopie
    Po 0,52 było na sprzedaż 150 t i po 0,519 10 tysięcy szefie.Wcześniej brałem 5000 po 0,518 i pare dni temu jak nazwałeś mnie detalista coś koło 0,516.
    Info o wciągnięciu faktorone do spółki jasno pokazuje ze LC chce dalej być obecny na giełdzie a ze jest to jego jedyna spółka to już teraz cała jego moc i kapitał będą poświęcane jej.Jego prywaty majątek po wypłacaniu sobie dywidendy ze spółki leasingowej wynosi minimum 200 mln zł czyli 2 razy więcej niż obecna kapitalizacja gh.Ponadto aktywa w gh także są na poziomie 70% wyższym niż obecna kapitalizacja wiec kapitały powinny się trochę zwiększyć.Odszkodowanie za idea b także będzie uświadczone w mej opinii (niewiem tylko kiedy)wiec jest potencjał wzrostowy na tej spółce.Poza tym papier jest mega odleszczczony i jest w silnych rekach.
    W temacie kontynuowania " przygody : na GPW przez LC jestem tego samego zdania .
    Uwazam takze ze przesuniecie spolki Faktoring pod skrzydla holdingu to pierwszy acz nie ostatni krok LC
    Wydaje mi sie ze LC ma swiadimosc ze sa bardzo duze szanse na odszkodowanie .
    A pak a-propos to Getin jest dla bardzo od[ornych graczy
    Zostały tu pojedyncze jednostki co jest dobrym prognostykiem.Pchnęli do 0,7 by odzyskać akcje od resztek osób które tu zostały i grubasek ze spółdzielni jeszcze więcej ma tu teraz do powiedzenia.Ulica zwycięska gdzie znajduje siedziba firmy nie jest przypadkowa.Akcje zakopane i będą odkopywane jedynie po to by ewentualnie do nich dorzucić następne.
    Oprócz faktorone które jest spółka Czarneckiego i w jej zarządzie zasiadają byli menadżerowie idea b Polska min Jerzy Pruski być może nastąpi przejęcie jakiegoś innego finansowego podmiotu gdyż Czarnecki ma pieniądze na przejęcia.
[x]
GETIN -1,69% 0,58 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.