• CDP Autor: ~HIT [79.55.86.*]
    Sprzedają ,żeby mieć kasę na TSG :)
  • Re: CDP Autor: ~HIT [79.55.86.*]
    Jak już tak sobie dziś na spokojnie plotkujemy ,to ta Agniesia nie głupia babka .
    Może ,to ktoś kto się zna na gamingu ,lub jest wręcz związany z branżą .
    Już nie pierwszy raz widzę ,że wchodzi w różne spółki we właściwym momencie.
    Mam nadzieję ,że powie kiedy wyjść :)
  • Re: CDP Autor: ~Rad [46.205.195.*]
    Coś jest na rzeczy ale jak naganiała na spadki (pewnie miała shorta) to było to dość żałosne..
  • Re: CDP Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.55.*]
    Na cdredzie kurs podjechał po lokalny szczyt z czerwca i się cofnął.
    Technika działa.
    Spodziewam się migracji kapitału w ramach gamingu właśnie na nasz TEN, bo jest pod co zagrać.
    Na naszej perle nie było takich wzrostów jak na innych spółkach, a teraz mamy twarde dane liczbowe pod które inwestorzy mogą zagrać. Do tego może dojść spekuła, która wejdzie na krótszy czas z zamiarem szybkiego zysku.

Na teraz na tygodniówce mamy ładne przyłożenie dwóch istotnych białych świec popartych wolumenem.
    Mam nadzieję, że dowiozą poziom 94-95 pln do końca sesji.
  • Re: CDP Autor: ~Althor [37.47.222.*]
    Dziesiątki transakcji po 1 sztuce. Boją się, że kurs ucieknie ale trzymają za mordkę:(
  • Re: CDP Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.55.*]
    Takie manewry ani nikogo kumatego nie nakłonią do sprzedaży akcji za 1/3 ich realnej wartości ani nie odwiodą od zakupu kolejnych pakietów.
    Zdaje się, że jakiś fundusz chce wyzbierać papier co do ziarenka ale przy tych perspektywach po większe pakiety będzie musiał pójść wyżej.
    Cudów nie ma.
  • Re: CDP Autor: ~HIT [79.55.86.*]
    Też mi się tak wydaje .
    Zabrakło wystraszonych do sprzedaży .
    Kupujący czekają trochę niżej z workiem ,ale chyba nic z tego.
    Teraz wystarczy iskra ,małe info i rakieta wylatuje ponad 100.
    Czekam na zmianę cyferek w TH na IOS.
  • Re: CDP Autor: ~Dante [31.0.77.*]
    Zawsze znajdzie się ktoś słaby co sprzeda akcje, jak by nie było to by się trole nie produkowały :D
[x]
TSGAMES 1,19% 84,90 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.