Jemu tego i tak nie wytłumaczysz , więc szkoda czasu. To są małostkowi ludzie z kompleksami i wielka zazdrością. Nie chcieli postarać się, aby coś zmienić w swoim życiu, uczyć się języków, wyjechać, firmę założyć itd. Teraz pozostała im złośliwość i zazdrość. Szkoda słów.
Mówisz ile i za ile kupiłeś (co już jest śmieszne) i równocześnie mówisz, żeby ludzie nie interesowali się cudzą kasą (to jest jeszcze śmieszniejsze). To o co Ci chodzi?
Niedowiarek, czy ty jesteś mało inteligentny, cz tylko takiego udajesz? Mój komentarz był do uwagi twojego kumpla z waszej szajki, do której dołączył (Ola) ostatnio. Odnosił się, on do tego, że twój koleś napisał, że:"taki uczony a przepłaca na giełdzie". Więc odpowiedziałem mu, aby nie liczył cudzych pieniędzy, bo to była moja decyzja i moje pieniądze.
Czy dalej czegoś nie rozumiesz? Zapytaj OLI,ON ci wyjaśni:)
Ktoś kto ma kasę, nie musi pracować, bo ma ludzi, którzy na niego pracują a szkoły i uniwersytety i to nie tylko w Polsce ukończył już dawno. Więc nie zazdrość being a member of szajka trolli spadkowych. No hay respuesta, no me escribas más.
Do Niedowiarka, ciebie i waszej szajki. Kupiłem dzisiaj po 7.15 45 tys akcji. Mamy już 7.28. a to nie koniec. Więc nie liczcie nie swoich pieniędzy i nie udzielacie rad innym czy mają kupować teraz, czy według was przepłacają:). Wy będziecie żyć tylko z wpisów negatywnych i z sprzedanych w kółeczkach tysiąca akcji.
Rady, co gdzie i kiedy zachowaj swoim koleżkom. Udowodniłem po raz kolejny tobie i trollom z waszej szajki, że moje zakupy były trafne. Kupowałem też dużo po 6.99, z których po 7.50 kupiliście trochę ode mnie też.:). Nie przemądrzać się więc, tylko zabrać się do pracy:)
Gdzie się podział pan polimexmoc, który tak wyzywał wszystkich od troli? Wszystkich tych oczywiście, którzy studzili emocje.
Dokupiłeś jeszcze kilka tysi na spadkach, żeby mieć jeszcze niższą średnią?
Wczoraj i przedwczoraj były inne ceny, więc nie udawaj niż jesteś i nie zazdrość. Ponadto na MP Materials na NYSE w ciągu tygodnia zarobiłem 33% i z ysku znowu zakupiłem jeszcze więcej akcji Polimex. W tej chwili jestem na nich ponad 30 groszy na akcji na plusie. Nie zazdrość :)
A ja już jestem prawie 40 groszy na akcji na plusie. A to nie jest koniec wzrostów Polimex. Pozdrawiam rozumnych. Jeszcze będzie się niedługo zabijać o akcje Polimex. Przypomnę wam.
Towarzystwo wzajemne adoracji działa pełną parą. Zaklinajcie mocniej rzeczywistość bo to działa. Normalnie widać odbicie. Może jakiś taniec godowy wymyślcie pod wzrosty. Może hymn,albo pieśń modlitewna.
Akcje rosną a my kupiliśmy hebid ciebie po 6.30. Mamy już 60 groszy zarobku na akcji. Tyszard wywalił wory z 2 akcjami po 6.30 a Gogol je kupił i odsprzedał pewnie squertowi po 6.90. Natomiast miedziany tylko stał z boku i obserwował bo wcześniej zainwestował w B. Takie to wy robicie obroty tutaj, rekiny guełdowe