Sprawa prosta, 15go wchodzi do obiegu 1,4mln akcji o wartości emisyjnej 0,1pln. Nie dziwi mnie, że to leci. Do ilu dojdzie to się przekonamy do końca przyszłego tygodnia. Tylko dlaczego nie na tego Inga na bankierze?
Jak byś był troszeczkę bardziej rozgarnięty to byś wiedział dlaczego są te akcje i dla kogo. A już ,że na pewno nie wejdą na parkiet w takiej cenie. Ja wiem ,że tylko i wyłącznie Twoim celem było wywołanie paniki u nowych akcjonariuszy ale średnio ci się to udało.(no chyba, że rzeczywiście nie wiedziałeś o emisji wcześniej to jeszcze gorzej o tobie świadczy będąc akcjonariuszem) Ponadto chyba inwestujesz za pomocą bankiera bo każde Biuro maklerskie wysyła komunikaty . Oto dowód dostałem podczas sesji. Zarząd Giełdy stwierdza, że zgodnie z § 19 ust. 1 i 2 Regulaminu Giełdy do obrotu giełdowego na rynku podstawowym dopuszczonych jest 1.433.197 (jeden milion czterysta trzydzieści trzy tysiące sto dziewięćdziesiąt siedem) akcji zwykłych na okaziciela serii K spółki MEDICALGORITHMICS S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda, oznaczonych przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. kodem „PLMDCLG00064”.