• Serio ? Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    3 tranzakcje przez całą sesję ? Na dodatek ostatnia była moja ale zakupilem pakiecik czysto spekulacyjnie. Jest tu jakaś szansa na podbitkę ? czekamy na jakieś pozytywne espi bo narazie widać brak zainteresowania ze strony inwestorów ? Jest tu ktoś na tyle długo ze zna sytuację ?
  • Re: Serio ? Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Szansa jest bo cały czas niska wycena. Tutaj mimo ff równego 79% wszystko wskazuje na to że jest naprawdę sporo osób tuż pod progiem 5% - co wskazuje lista obecności na ostatnim walnym. Od niedawna nowy prezes, który ma ok. 6 % akcji. Największym atutem tej firmy na dzisiejszy dzień jest jej świetna kondycja finansowa (brak długów i bardzo niewielkie zobowiązania - więc ryzyko inwestycyjne jest tutaj sporo niższe niż na przeciętnej firmie z NC)
  • Re: Serio ? Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    No okej ale skoro FF jest na tak wysokim poziomie to czemu nikt tym nie handluje ? Notowania dzisiaj sie nawet otworzyły bo wogole nie ma chętnych na kupno. A sytuacja że tez nie ma chętnych na sprzedaż na tych poziomach też nie jest za dobra bo płynność jest aktualnie zerowa jeżeli chodzi o handel więc inwestorzy całkowicie nie ufają spółce. Ciekawe kiedy znowu zawita tu spekula ?
  • Re: Serio ? Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Chcą taniej kupić. Nieatrakcyjna firma dla spekuły bo nikt tutaj nie obiecał dronów ani bitcoinów
  • Re: Serio ? Autor: google_lov111vol [109.42.48.*]
    porusza sie po liniach , done
  • Re: Serio ? Autor: ~Gracz [109.243.0.*]
    Najpierw 16 gr potem 45 gr i tak to chodzi ta firma nic nie produkuje niczym się nie zajmuje to czego tu oczekujące
  • Re: Serio ? Autor: ~Makler [83.18.229.*]
    Myślę że większość oczekuje komunikatu co nowy prezes wraz z kolegami pod progiem 5% tutaj wymyślą i w którą stronę ruszy ta lub nowa maszyna napędzana komunikatami z kim? lub co?
    Myślę że trwają negocjacje i trzeba być cierpliwym, tylko jak będzie info to widzieliśmy że 0.50 to moment a później to nie za wiele akcji jest i 0,75 potem 0.92 to dwa dni.
    Także cierpliwości
  • Re: Serio ? Autor: ~Ella [37.30.14.*]
    Ty to jesteś Gracz czy grajek?
[x]
DITIX 1,19% 0,26 2025-12-19 14:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.