• Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~Xxxx [89.78.232.*]
    PR już nie mają co wymyślać na tym trupie, już się nikt nie nabiera na ich bajki, to już nawet nie jestem śmieszne a żenujący poziom....baraki w Afryce, drony z firmą krzak ...teraz pseudo info o paliwach, to czekamy na nowe bajki bo słabo ulica bierze...
  • Re: Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~Xxx [138.199.53.*]
    Czekamy na info o produkcji paliwa rakietowego do tych rakiet które będą też produkować z misją na Marsa hahah, nie zapomnieć o lotniskowcach po bojowych wozach w barakach Afrykańskich hahah
  • Re: Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~my [31.182.186.*]
    Jezeli mówisz o trupie --to po co zajmujesz się na tym forum. Znajdz sobie coś innego.
  • Re: Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~Donek [185.183.34.*]
    Padłem spółka która robi wszystko czyli nic...a sorry produkuje pseudo infa dla naiwnych hahaha i 750 mln długów....chyba już pobili największe bajkopisarkie spółki na GPW....
  • Re: Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~Er [89.187.180.*]
    Te tematy afrykańskie były już grane w poprzedniej bajce jak kopalnia hulała..było też OZE farma wiatrowa a nawet kupili działkę pod nią ..był też port przeładunkowy i 50 milionów wpompowane w żurawie do węgla ..były też metale ziem rzadkie i z tego co pamiętam przejęcie kopalin gdzieś na Bałkanach by wydobywać lit ...na tych patentach pojechali pod 90 więc teraz przy tych opowieściach o czołgach i drona ch mogą zajechać podobnie a gdy dolozą opowieść o nowej strategicznej broni albo amunicji to kto wie gdzie to się xa3ma...życzmy więc fantastom od pijaru wszystkiego najlepszego oraz wyobraźni jak Stanisław Lem !

Dobrze ktoś napisał bajeczki i PR pod ubranie znowu ulicy

Czekam na produkcję małych reaktorów atomowych
  • Re: Hahaha nowe bajki wymyślone jaja Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Er dałeś pomysł, kto wie.
[x]
BUMECH -2,52% 27,10 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.