Pamiętacie,jak po spadku z 2 Pln na okolice 1,Pln pisałem że kiedyś się to zemści i powstanie duży opór pomiędzy 2 a 3 Pln.I się sprawdziło.Wtedy pojawili się technicy i ludzie zwabieni niską kapitalizacją nie grający pod grę.I teraz realizują zysk.Im 100 procent wystarczy.I dobrze bo mamy wymianę akcjonariatu na grających pod grę.Jest bardzo dobrze bo mamy wysoki obrót i cały czas mieli.Jak przełamiemy 3 Pln to poleci kurs lekkim podmuchem do góry.Jeszcze do niedawna dzisiejszy obrót i procentowy wzrost był czymś nieosiągalnym a teraz stał się czymś realnym.Jeśli tak będzie mielić nadal to musi rosnąć
Ja dokładnie tak samo. Nie wybaczyłabym sobie gdybym się wysypał przed premierą która może być najgłośniejszym wydarzeniem na NewConnect w tym roku. Posunięcie z ceną 9.99 jest genialne, które zresztą już wcześniej sugerowałem pisząc do JJB. Jak sprzedaż ruszy to szybko wskoczy do top 30 bestseller na steam co samoistnie nakręci dalszy popyt na grę. Wystarczy nam 1/10 sukcesu Frostpunka i mamy taki odlot w kosmos że wielu wyrwie z butów.
Ja też trzymam całość do premiery.Jak tylko zobaczyłem aneks do umowy to wiedziałem że pójdą na całość.Poszedłem i ja.Vacary też ma akcje.Wiadomo już jakie szykują info po premierze.Odpalą aneks a to uwolni kurs w górę.
Też uważam że Musi bo to jest być albo nie być dla Jujubee i Stępnia.Jeśli nie będzie to pies z kulawą nogą nie podniesie jej ponad akcje.Będą groszówki i koniec balu panno Alu.Do tego wydawca też jie ćwok ja Fulqram i dał kasę to wymaga