Wczoraj pojawił się patch dema usuwający tą narrację AI, modyfikujący samouczek i trochę innych. Udało się na razie poprawić oceny z negatywnych w mieszane na steam. Ogólnie oby szybko udało się wprowadzić kolejne łatki, aby jakoś to uratować. Nie mniej wizerunkowo lipa wyszła z publiczną publikacją dema. Najpierw niedotrzymany termin, potem puszczenie takiej wersji i teraz walka, żeby to uratować. Feedback graczy pewnie jest bezcenny, ale z takimi ocenami naprawdę dużo czasu musi upłynąć, żeby poprawić wizerunek oraz dopracować grę do zadowalającego stanu. Pytanie cy Uki ma na to środki i ludzi.
Mimo iż raczej patrzę krytycznie, to tę grę oceniłbym całkiem pozytywnie, ok samouczek jest kiepski, zbyt długi i brzydki, ale sama pierwsza lokalizacja robi wrażenie. Grafika jest jaka jest, średnia ale może być, widać że gra jest budżetowa, ale świat ostatnimi czasy mocno na takich produkcjach bazuje i jakoś to wszystko żyje.
Grafika w grach indii nie jest najważniejsza. Jest mnóstwo produkcji, które wyglądają jak z lat 90-tych ale mają to coś. Problemy na początku wynikły sądząc po opiniach graczy, z samouczka i narracji AI. Oczywiście są inne mankamenty, ale te dwa głównie bulwersowały. Juz we wczorajszym patchu to zmienili, zobaczymy po weekendzie jak się sytuacja rozwinie. Aczkolwiek szkoda tego startu...
Jak była kasa z pszczoły i innych źródeł to robili też denne gry typu giganci. Niech zaczną lepiej drony montować albo grę stymulacja drona na polach Ukrainy hehehe
Przecież mieli robić grę o jakimś wojsku. Co do opinii to jest 27 opinii 12 pozytywne 15 negatywne. To mało miarodajne dane na osąd dema dość krótkiego.
Te demo i możliwość dodawania ocen chyba były celowo aby ubić kurs... Przejrzałem kilka dem i nie miały możliwości dodawania oceny... Zresztą prezes już taka możliwość usunął....
Nasz Everdream Village nie miał takiej możliwości, dlatego dziwie się, że Uki nie powielił tego schematu. Mieliśmy na start ponad 50 osób i oceny gwałtownie zniechęciły nowe osoby. Mam nadzieję, że na weekend trochę się poprawią nastroję po patchu
Warto się nad tym pochylić.Mnie bardziej interesuje info o objęciu warrantów.Reakcji na kursie nie było żadnej,bo ostatnia transakcja była przed podaniem infa.Objęcie warrantów jest bezpłatne.Kolejny krok,to opłacenie po 57 gr. za akcję i ich objęcie.Niestety raport z 10 września nie określił terminu opłacenia i objęcia akcji.Dla mnie to kolejne papierowe info,niczego nie wnoszące dla obecnej sytuacji finansowej Spółki.