• zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~Piotr [149.238.132.*]
    Cześć, słuchajcie, czytam to forum i obserwuję photon od 3 lat. I od 3 lat regularnie inwestuję. Zacząłem przy kursie 12,50, obecnie średnia to 4,30. Skrzyknijmy się wszyscy i zacznijmy po prostu kupować i przeciwstawmy się shortującemu. Zakładamy excela na google drive, gdzie każdy wpiszę racjonalną kwotę jaką przeznaczy na zakup. Jak uzbieramy jakiś próg, który ustalimy to wchodzimy i kurs leci do góry. Shortujący jak zobaczy, że kurs idzie do góry to sam nas wspomoże odkupywaniem akcji. A jak nie to short squeez :D, jak w filmie. Kto jest za?
  • Re: zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~PP [78.88.186.*]
    Jak dla mnie kurs spada pod własnym ciezarem. Zastanawiam sie czy czasem głównym akcjonariuszom nie jest to na reke. Moze skupuja obligacje. Ostatnio mam wrazenie ze nic sie na spółce nie dzieje. To, ze odeszli od budowy elektrowni własnych to mysle ze w obecnych warunkach jest jak najbardziej racjonalne. Niestety musimy czekac na poprawe wyników i wtedy coś się moze zaczac dziac. Niestety to czekanie boli gdy cały rynek rosnie.
  • Re: zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~hehe [89.71.201.*]
    A po co kupować , niech spada , czym nizej spadnie tym lepiej dla usredniajacych :D
  • Re: zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~lol [185.31.217.*]
    nie ma ani jednego powodu by to kupować, fundamenty dramat, technika podobnie. Liczyłem, że przy takim rsi ktoś to weźmie, ale obroty padaka.
  • Re: zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~Rozum [188.146.43.*]
    ....pokaz Szorta na Fixie aby nikt nie podskakiwał
  • Re: zbierzmy się i przezwyciężmy shorta Autor: ~Mustafa [156.202.167.*]
    Powód jest z przed lat jak jeden z DMaklerskich rekomendował Photo na na 18 PLN ....Trzeba ,,banksterow,, podać do Sądu o odszkodowanie....
[x]
PHOTON 1,74% 2,34 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.