• Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: vacarlus [91.225.135.*]
    Za 2 lata odkupię :)
  • Re: Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2025-10-09 o godz. 14:35 vacarlus napisał(a):
    > Za 2 lata odkupię :)

A my zbieramy już teraz:
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/atc/

Ustawiłem się na 8.30, tak jak mi tu specjaliści rekomendują:
    BM PKO BP rekomenduje sprzedaż Arctic Paper, cena docelowa akcji 8,30 zł
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BM-PKO-BP-rekomenduje-sprzedaz-Arctic-Paper-cena-docelowa-akcji-8-30-zl-9007297.html

Więc proszę uprzejmie o zrzut : )
  • Re: Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: ~zen_on [212.87.228.*]
    Jeśli spółka kiedyś wróci na tory zysku i będzie zarabiać 2-4 zł na 1 akcje rocznie, to się na tym świetnie wyjdzie (już nawet nie wspominam o 2022 gdzie było 9 zł zysku na 1 akcję). Wartość księgowa obecnie ciągle powyżej 20 zł. Także jeśli zaczną się pojawiać zyski to może być nieźle. Sporo jeśli... ja zbieram choćby leciało na 6 zł.
  • Re: Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: ~XXX [37.248.212.*]
    Tu trzeba spojrzeć szerzej co bedzie sie działo w najbliższym czasie. Jak z cena energii po ile bedzie surowiec co zrobi konkurencja. To nie jest takie hop siup. Wszystko jest możliwe ale bez powodu kurs tyle nie zleciał. I dalej jest podaż. Trzeba uwzględniać wszelkie ryzyka niektórzy posiadacze akcji nie tylko Arctica nagle wyłączają mózg i tylko rakieta w górę korba za miesiąc wróci na 25 zł. Nie wróci w miesiąc. A jakby sytuacja diametralnie sie ni4 zmieniła to kto wytrzyma kilka lat konsolidacji na minimach bez pożądnej dywidendy?
  • Re: Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: ~Paper [103.249.28.*]
    Ja tez czekam na zrzut ale dopiero przy 8 PLN.
    Na pewno dojdzie do 7,90-7,99 PLN i odbije.
  • Re: Cieszę się, że zrealizowałem stratę Autor: ~XXX [84.39.160.*]
    Napewno to umrzesz i zapłacisz podatek. No i dopóki nie przeszedł na emeryturę to było pewne że Arjen Robben zejdzie na lewą nogę. Na giełdzie nie ma nic pewnego zwłaszcza na polskiej.
[x]
ARCTIC -3,18% 8,52 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.