Dnia 2025-10-09 o godz. 14:56 ~Edi napisał(a): > już dawno na kghm siedzą i koszą hajs zamiast się tu pół roku kisić
no alle od czasu do czasu warto tu wpaść by poklikać z frajerem takim jak leszcz "znawca" który kisi 1k od pół roku, i marzy mu się fortuna :)))))))))))))))))))))))))))
Właśnie nie do końca,waruja tu tak każdego dnia na forum bo wiedzą, że tu będzie duży zysk,....od dołka będzie razy xxxx, czego edi nie da ci KGHM mimo dużo wyższych obrotów....tylko swoje trzeba odczekać.. a ja po wielu latach nauczyłem się dużej cierpliwości, na niektórych spółkach byłem po 5 lat i wtedy zgarniałem duże pieniądze, wtedy gdy inni wieszali psy na spolkach ja kupowalem, a wiem gdzie są takie wynalazki jak.melony czy zgrywusy tak bedzie kasa...edi przypomnę Ci się za jakiś czas..wtedy mam nadzieję, że wywołany do tablicy pokażesz się na forum i się pokajasz...
Dnia 2025-10-09 o godz. 16:07 ~Znawca napisał(a): > Właśnie nie do końca,waruja tu tak każdego dnia na forum bo wiedzą, że tu będzie duży zysk,....od dołka będzie razy xxxx, czego edi nie da ci KGHM mimo dużo wyższych obrotów....tylko swoje trzeba odczekać.. a ja po wielu latach nauczyłem się dużej cierpliwości, na niektórych spółkach byłem po 5 lat i wtedy zgarniałem duże pieniądze, wtedy gdy inni wieszali psy na spolkach ja kupowalem, a wiem gdzie są takie wynalazki jak.melony czy zgrywusy tak bedzie kasa...edi przypomnę Ci się za jakiś czas..wtedy mam nadzieję, że wywołany do tablicy pokażesz się na forum i się pokajasz...
Zgłaszaj przedzkolaku powodzenia. Idz celebruj te śmieszne(przy wzrostach na surowcach)30% z KGHM może na pikolo i hop cole Ci styknie. Dalej baw się klockiem w piaskownicy. Widzimy się pod koniec roku na 1.5. Pozdrawiam
Zespół już wcześniej dostał. Zarządowi chyba akcji nie brakuje. Akcje po 0.1 to chyba trochę za tanio. Także każdy oberwie po jakieś 2,5% . Jak dla mnie to nie motywacja, nie trzeba się starać tylko wystarczy dodrukować akcji i kasa jest.
Dnia 2025-10-11 o godz. 13:12 ~Ddd napisał(a): > Firma nie płaci tylko akcjonariusze...
zgadza się, Ja zapłaciłem bardzo dużo. Kupując akcje rok temu i później iarobiłem prawie 300% i faktycznie ubyło mi strasznie w portfelu od kiedy wprowadzili program motywacyjny ;) Jak naganiasz na spadki to rób to umiejętnie;)