Stolec będziesz komentował każdy minutowy skok na akcjach co ty myślisz że poważni inwestorzy nie potrafią zbierać akcji z rynku Przecież widać że ciężko cokolwiek kupić czasami trzeba zrobić krok w tył żeby zebrać trochę więcej na strzał tak jak to teraz zrobili. Pewnie jeszcze nie jedna taka akcja będzie do wyników
Ja też ostrzegałem i sprzedałem. Ale od tego czasu minęło już kilka lat i rynek oraz spółka się zmieniła. Rynek jest nadal słaby ale spółka po wydaniu CS będzie miała rekordowe zyski myślę że nawet dużo wyższe niż w latach gdy wyceniana była po 30 zl
Stolec kolejna lekcja inwestowania jeżeli to się nawet tak dziś skończy będzie oznaczać to korektę na niskich obrotach powiem wiecej zdrowo dla spółki by było gdybyśmy spadli do oporu 12,5 z którego powinno nastąpić wybicie. Dodatkowo zbieranie trwa wszystkie większe zlecenia były na kupno później wycofanie popytu i zbicie kilkoma akcjami tak się czysci papier z słabych rąk
Nie wytrzyma, wracamy do bazy. Kto miał zejść z haka już zszedł, kto miał zarobić już zarobił, reszta się naiwnie ubrała na górce. Malasz pisał że na koniec roku będzie 30 zł. W zeszłym jak pisał że będzie 20, to było 7. Teraz w grudniu będzie między 9 a 10.
Obserwując zachowanie kursu to jeszcze chcą zatrzymać wzrosty aby akumulować na tych poziomach. Zapewne niedługo puszczą hamulce i kurs wzrośnie. Podstawy są do tego. niedługo wyniki za 3 kwartał.