• Espi! Autor: ~KoleśGit [109.95.115.*]
    Jeśli chcą moje akcje to powiem że jeszcze chce zwiększyć ilość akcji Noviny w swoim portfelu. Wszelkie działania aby zdołować kurs są ku mojemu zadowoleniu. Oczywiście chętnie sprzedam akcje jeśli cena będzie znacznie powyżej 1 złotego.Pozdrawiam akcjonariuszy, zarząd Noviny oraz manipulantów!
  • Re: Espi! Autor: ~jj [88.156.136.*]
    Dla spółki zarabiającej miliony, dodatkowe koszty notowania na GPW i wiążącymi się z tym profitami np inwestowaniem funduszy nie powinno to stanowić problemu, ale jak widać dla Krzyśka jest to bariera, cwaniactwo i tyle, najpierw numer z dywidendą w postaci rozwodnienia kapitału, a teraz to...

• Re: Espi! Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    To espi to jedynie kolejna manipulacja majaca na celu podtrzymanie negatywnego sentymentu do spolki po ostatnich wyczynach. Jak widac bez wplywu na kurs. Na wykresie zaczyna sie pojawiac solidne wsparcie wiec co by nie pitolili to dlugo tu kursu nie utrzymaja :)
  • Re: Espi! Autor: ~aro [164.127.225.*]
    Mam podobne zdanie jak przedmówca
  • Re: Espi! Autor: ~Piccoloolo [46.112.66.*]
    Żeby mogli myśleć o gpw powinni mieć kap przynajmniej 48mln pln lub 12mln euro takie są wymogi , stąd to espi. Zupełnie neutrealne, nie ma co sobie przejściem na razie d... zawracać
  • Re: Espi! Autor: ~ed [46.205.205.*]
    Jak akcjonariusz chce wycofać żądanie, które zostało wykonane na walnym w ubiegłym roku? Co prawda walne uchwaliło też możliwość odstąpienia zarządu od procedury przeniesienia, jednak to nie zmienia faktu, że żądanie zostało już wykonane.
    Prezesie, trochę konsekwencji i rzetelności informacji, bo się ośmieszacie.
  • Re: Espi! Autor: ~Akukumo [188.33.22.*]
    No proszę...wystarczyło kupić tylko mniej niż 200 akcji I już popyt zniknął a kursik spada coraz niżej...Rekiny manipulacji kursem na łopatkach.
  • Re: Espi! Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    No spada spada.. z 55gr na 66gr xD
[x]
NOVINA 0,65% 0,62 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.