Pisza klamstaw i o labrdze tylko nic sensownego,zero argumentow zeby a noz jakis nowy nie podkupil im cennych akcji przy tym przewalaniu bo obrot musza zrobic a w gore maja zakaz isc
Członkini sekty kościoła nieomylnego Benosława, odkrywcy zakurzonych teczek, dała głos.Powiedz to tym co kupowali 3 lata temu, bo wyrok, na dniach, w każdej chwili i 8$ na papier. Ponoć jest to spółka poszukiwawcza ? to dlaczego australijski hochsztapler nic nie robi oprócz drukowania?
Karolku vel drt wyj skoml jęcz o akcje. Nie wiem czy wiesz ale robisz robotę odwrotną do zamierzonej i jak tak skomlisz 24 h to ja jestem spokojny. Martwił bym się jak by ,,was" nie było. Tylko jak chcesz być jeszcze bardziej wiarygodny to musisz sobie spisać IP bo się czasami zapominasz przelogować i to komicznie wygląda jak sam ze sobą rozmawiasz. Ale robisz wra zenie jak by ,,was" było wielu.
Moje ip się nie zmienia, tak jak nick, kup sobie okulary. To labrygowcy piszą z jednego ip, ale może byś się odniósł do sedna. Dyzma coś robi, czy tylko udaje ,że robi ?
Ja mogę tylko za siebie odpowiedzieć i jestem spokojna cierpliwie czekam chociaż nie podoba mi się to co widzę,manipulacje kursem i wpisami na portalu B ,moich akcji nie dostaną a jak zjada jeszcze niżej to po prostu dokupie
Farmazoniarz nic nie wiesz a gadasz Xtb to mój okręt flagowy trzymany dla dywidendy ,niech akcje przechodzą w silne ręce bo po informacji ile nowych kont otwarło upewnia mnie tylko że to spółka na dłuższe trzymanie do emerytury a w momentach takich jak teraz to trzeba dobierać,Greenx to spółka na cierpliwość też da zarobić ale jeszcze nie w tym roku i tyle ,ja bardzo jestem cierpliwa i sobie spokojnie czekam a w momencie korekty tutaj też dokupię tylko jak kurs sprowadzicie niżej bo znam już wasze numery
Dzieją się rzeczy... Greenx zatrudnił od września osobę odpowiedzialną za relacje inwestorskie w UK i Niemczech - wcześniej nie mieli. W komunikacji uaktywnił się Sapan Ghai, który wcześniej głównie zajmował się Sovereign Metals.
I jeszcze inne kwestie, które można znaleźć, ale to sobie sami szukajcie.
Dzięki za wrzutkę Rtx można teraz dzięki sztucznej dużo rzeczy wyłowić i jeszcze to trzymanie kursu,pisanie kłamstw przez kolorowe i manipulacja wpisami,łapkami,blokadami upewnia mnie że tutaj będzie piękny wzrost wystarczy poczekać