• KHS wroca do gry!!! Autor: ~xkhsx2009 [85.232.251.*]
    Nie mam najmniejszych wątpliwości że Krośnieńskie Huty Szkła niebawem będą dominująca hutą w tej części Europy. Niebawem inwestor dogada się z wierzycielami. banki mogą czekać na kasę nawet kilkanaście lat jak to jest w przypadku Vistuli.Syndyk uporządkuje majątek firmy. konkurencja w Czechach i na Słowacji padła. A ci którzy naganiają na spadki ewidentnie chcą jeszcze kupić za grosze akcje i straszą zejściem z notowań.
  • Re: KHS wroca do gry!!! Autor: ~kwiatu33 [87.205.74.*]
    popieram popieram,no i wiadomo że nie zejdzie z giełdy,w końcu coś sie zaczyna,
  • KHS wroca, ale akcje przestają być notowane na GPW!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Nastepny naganiacz na wzrost - :D:D:D który nie zdażył opchnąć swoich akcji buhahahaha

zakład przetrwa, ale KROSNO przestanie być notowane na GPW - wczytaj sie uwaznie w moje poprzenie posty

a kwiatu mu bedzie teraz podbijał watek wraz z RedFox- własnie RedFox gdzie jestes buahahah
  • Re: KHS wroca, ale akcje przestają być notowane na GPW!!! Autor: ~xxx [84.40.139.*]
    Pred, czy ty jestes zdrowy psychicznie, ciagle staram się omijać twoje watki na tym forum ale nawaliłes tego tyle, że nie daje rady. Skończ juz, bo to nudne...

a te twoje Buhehehehe świadczy o tym ze jestes rozchwiany emocjonalnie, nerwy ci gdzieś puściły i albo płacz albo paranoidalny śmiech jest ich oznaką, uwazaj bo nastepny etap to zwieracz i zebys sie chłopie nie obrobił przy kolejnym wpisie....
  • Re: KHS wroca, ale akcje przestają być notowane na GPW!!! Autor: ~RedFox [79.139.91.*]
    świetny tekst :]
    Tak jak piszesz ~xxx, trzeba po prostu omijać posty tego świra.
  • Re: KHS wraca!!! Autor: ~bat 2 [87.105.8.*]
    Skoro już wiemy, że spółka nie schodzi z notowań 27.09 to spokojnie czekamy na duże wzrosty. Z tego co wiem firma cały czas pracuje na pełnych obrotach i przyjmuje cały czas nowych pracowników.
  • Re: KHS wraca!!! Autor: ~czelsi-01 [84.40.139.*]
    Skąd macie informacje o zatrudnieniach?? Mnie interesuje koszyk zamwień, czy wzrasta i z jakimi marzami. Bo może być tak że nałapia ierentownych zleceń i znów beda tyły zamiast wychodzenia na prostą
    Zamówienia pod rządami syndyka muszą być rentowne. Zamówienia są już na styczeń 2010. Huta nic nie produkuje na magazyn gdyż nie może.
  • Re: KHS wraca!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    a kto wam powiedział że KROSNO nie schodzi z GPW - schodzi - tylko później :D:D:D
    Pred odpuść sobie człowieku. Robisz się coraz bardziej żałosny.
  • Re: KHS wraca!!! Autor: ~RedFox [95.49.189.*]
    Fredzio ty jeszcze masz coś do dodania?? A dlaczego nie schodzi z dniem 27.09.2009 r., datą, którą tak podkreślałeś na forum - może teraz to wszystkim wyjaśnisz??
    Krosno zejdzie albo nie zejdzie z notowań, ani ja ani ty nie posiadamy informacji na ten temat, jak pisałem - sprawa KHS nie jest rozstrzygnięta, więc zamknij już swoja bezczelną mordę i idź opowiadać bajeczki dzieciom w piaskownicy!
  • Re: KHS wraca!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    wcale sie tobie RedFox nie dziwię ze lapiesz nerwa , w końcu posiadasz akcje KROSNA które zejda z GPW i bedą nic nie warte :D:D:D:D

i ni eprzestanę pisać a no dlatego abys swoich bezwartościowych akcji KROSNA nie wcisnął jakiemuś biedakowi - podsumuję ci - kupiłeś bankruta i z tymi akcjami pozostaniesz - sam się przekonasz - jak do tej pory miałem rację i wszystko się potwierdziło

zakład ktoś kupi, syndyk rozliczy wierzycieli, dla akcjionariuszy nic wtedy nie zostaje, a ty masz nic nie wart papier :D:D:D:d

RedFox bądz w końcu normalny i nie opisuj mi - z góry dziękuję
  • Pred żegnaj głąbie... Autor: ~RedFox [95.49.189.*]
    widzisz głąbie zmuszasz mnie bym odpisał - powiedz mi co się potwierdziło z tekstów, które pisałeś? Zmieniasz zdanie w każdym poście (Krosno miało zejść z notowań 27.09, teraz już tego nie potwierdzasz)... Prowadzisz dyskusje sam ze sobą na forum, obudź się i wybierz na wizytę u dobrego psychiatry...
    W jednym się z tobą zgodzę - masz racje jestem normalny w porównaniu do ciebie idioto i chyba będę musiał ustąpić głupiemu!
    Jeszcze raz powtarzam - mam akcje KHS i nie zamierzam się ich pozbywać, gdybym miał taki zamiar już dawno bym je upchnął... Jak pisałem - niektórzy mogą pozwolić sobie na tak ryzykowne inwestycje jak akcje Krosna, choć ciężko to zrozumieć takiemu matołkowi jak ty.
    I przytocz mi choć jeden wątek, w którym naganiam na kupno akcji KHS...
    Kończę dyskusję z tobą głupcze, choć być może w niedalekiej przyszłości przypomnę ci głupoty, które pisałeś.
    Heh najgorsze, że nie poniesiesz żadnych konsekwencji sowich bezczelnych nagonek - po prostu ciężko cię będzie namierzyć wśród tych 1400 osób piszących z jednego IP...
  • Re: Pred żegnaj głąbie... Autor: ~johny [83.7.236.*]
    Podpisuję się pod tym, gość już przegina pałę:/ Powinien używać nicka ZGRED a nie PRED :p Postanowiłem sobie, że nie czytam jego postów. Szkoda.
  • Re: KHS wroca do gry!!! Autor: ~Brzoro [83.70.111.*]
    Na calej lini popieram. mam sporo akcji khs i tez nie zamierzam ich puscic. jak pred obracasz pewnie 2 tys pln to jest ci ciezko zaryzykowac a sa tutaj ludzie ktorzy moga sobie pozwolic na strate kilku tys bo odrabiaja na innych. z krosnem moim zdaniem dzieje sie cos ciekawego i niedlugo o tym uslyszymy. i jeszcze jedno panie Pred, skoro nie masz akcji khs to co ciebie tak na tym forum podnieca? obrazasz innych ludzi, masz strasznie glupi nawyk podpisywania wszystkiego beznadziejnym BUAHAHAHAHA. opamietaj sie kolego bo naprawde nie kazdy chce to czytac a wszedzie cie pelno wiec nie sposob Cie ominac. wiec apeluje o troche wiecej kultury i cierpliwosci. czas niedlugo pokaze jak nas czeka przyszlosc.. pozdrowienia dla wszystkich akcjinariuszy KHS
  • Re: KHS wroca do gry!!! Popieram panow wyzej tempic takich ZGREdów Autor: ~Dather [83.31.90.*]
    Czy PREDów jaka to różnica ;]

Pełno takich sflustrowanch pajacow co kłode u innego w oku widza i tylko by pomagali innym
    Najgorsze jest to ze tacy ludzie zyja... i publicznie dyskutują ....
    Tragedia ... nic

• Re: KHS wroca do gry!!! Popieram panow wyzej tempic takich ZGREdów Autor: ~kkkk [83.6.20.*]
    nie jestem psychologiem, ale profil tego człowieka nie jest raczej skomplikowany.
    1. nie ma kasy
    2. nie zna sie kompletnie na giełdzie
    3. jak zarabia pieniądze to tylko fartem
    4. nie obraca duzym kapitałem dlatego pozwala sobie tracic na krosnie 40% i naganiać innych na spadki, bo nie może zdzierżyć straty kilkuset złotych i chce aby inni stracili.

przykro mi panowie, ze musicie rozmawiac z takim bydlakiem.
  • Re: KHS wroca do gry!!! Popieram panow wyzej tempic takich ZGREdów Autor: ~max [83.238.57.*]
    Dnia 2009-09-25 o godz. 08:04 ~kkkk napisał(a):
    > nie jestem psychologiem, ale profil tego człowieka nie jest
    > raczej skomplikowany.
    przykro mi panowie, ze musicie rozmawiac z takim
    > bydlakiem.

witaj,
    ja z tym człowiekiem nie rozmawiam na forum, a pisuje tutaj tylko po to, aby chociaz o kilku mniej niedoświadczonych graczy dało się nabrać na takie naganianie. Gdyby nie tacy ludzie jak RedFox, Kwiatu, czy moja skromna osoba, to forum pełne by było wątków PREDa o bankructwie i zejsciu z GPW w poniedziałek. Nikt nie ma przyjemności odpowiadać temu trollowi, ale (tak jak już napisałem wcześniej) chwasty trzeba wyrywać nawet jak się nie chce czasem schylić. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy akcji KHS.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.