Miękkie ..... oddali, a później wypłaczą się w mankiety żon. W przypadku niektórych z szajki, wypłaczą się w mankiety partnerów, że ich znowu ograli:). Giełda nie jest dla miekkiszonów:) Tacy powinni trzymać oszczędności w skarpecie lub w banku:) Jeśli położą w banku, to banki też obrócą ich pieniędzmi, bo nie są bojaźliwi jak te miękkie....:)
Po prostu każdy ma swoje zdanie..wyje..ne mam buraczku czy dokupisz czy sprzedaż ale nie płeć już jak to poleci w górę ,a tego co pisał o dwucyfrówce należałoby obić nahajem po kwadratowej twarzy.
A tymczasem ciągle trwa błaznowanie leszczy o ich rzekomych zakupach 377 akcji i innych bzdurach wymyślonych na tym forum, a niekoniecznie odnoszący się do PMX. Tak to jest jak pod tzw. " sufitem" coś nie tak:)
Nie to piją co trzeba pewnie:)
Chłopie piszesz sam z sobą. Może te jak to nazywasz "miękkie" tu nie zaglądają. Inwestycja to indywidualna sprawa każdego- tak myślę. Pozdrawiam i spokojnie bo narazie to ty robisz się bardziej niespokojny niż te rzekomo miękkie
Piszę, tu dlatego, żeby nie podbijać postów waszej szajki, że niby kto się " przypadkowo pomylił" u zamieszcza posty na tym forum innej spółki na B:).
Napisałem wam już wcześniej, że wasze manipulacje są bardzo czytelne i na bardzo niskim poziomie intelektualnym:).
Celowo nie wymieniłem aquerta, czy Ryszarda, który niby kupił 377 akcji B.
Słabo, was tam wyszkolili w waszych manipulacjach :)
te tysiące które dziś kupiono ty nazywasz wywalaniem po takich infach , to co nazwiesz kupnem ewidentnie ktoś zbiera i to z przyspieszeniem próbując zatrzymać kurs na niskim poziomie
Dnia 2025-10-09 o godz. 14:33 ~kkk1111 napisał(a): > te tysiące które dziś kupiono ty nazywasz wywalaniem po takich infach , to co nazwiesz kupnem ewidentnie ktoś zbiera i to z przyspieszeniem próbując zatrzymać kurs na niskim poziomie
Nie wiem nie znam się ale jak by był skup to było by zielono a nie czerwono.
no nie koniecznie jeżeli posiadasz dużo akcji możesz nim sterować jeżeli wiesz ze końcowo zarobisz dużo więcej po konkretnych wynikach lub informacjach
Dnia 2025-10-09 o godz. 15:35 ~kkk1111 napisał(a): > no nie koniecznie jeżeli posiadasz dużo akcji możesz nim sterować jeżeli wiesz ze końcowo zarobisz dużo więcej po konkretnych wynikach lub informacjach
Siedzisz ,wpatrujesz się cały dzień w ekran i układasz sobie jakieś dziwne teorie. Jest czerwień. Nie ma żadnego skupowania. Będzie skupowanie to będzie zieleń. Nie przejmuj się nie jesteś tu jedyny z takimi filmami.
Przepraszam ale ja do żadnej szajki nie należę i gardzę takim dz.iad.ostw.em jak te dwa podane przez Ciebie nicki plus parę innych których nie wymienię. Miałem na myśli bzdurne kształtowanie czytelnikom opinii. Czy te spadkowe czy wzrostowe obie robione w celu uzycia dla własnej korzyści finansowej są dla mnie tak samo infantylne i cyniczne to tyle