• Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~Wiesko [185.72.184.*]
    Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health (09.10.2025 r. godz. 9.35) przed rozpoczęciem sesji
    1m -11.37% / 3m -23.09% / 6m-39.00% / 12m -44.19%24m -40.83% /  36m +19.36%         
    Źródło: https://www.biznesradar.pl/notowania/HMP#1d_lin_lin

• Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~Wiesko [185.72.184.*]
    Przepraszam za pomyłkę dot. godz. Prawidłowy wpis dot. danych z godz. 8.35
    Źródło: https://www.biznesradar.pl/notowania/HMP#1d_lin_lin

• Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~Wiesko [185.72.184.*]
    Autor: ~gosc [84.17.46.*] nadal o działaniach spekulacyjnych i cieciu strat ma pojęcie zerowe, o czym dobitnie pokazują jego wpisy. Myśli że ciecie strat opiera się na kupowaniu akcji w celu obniżenia średniej ceny. To może być opłacalne, ale wymaga analizy sytuacji spółki i rynku oraz akceptacji większego ryzyka i dłuższego horyzontu inwestycyjnego. Decyzja powinna opierać się na solidnych podstawach fundamentalnych. Natomiast w mojej opinii na spółce HMP, która generalnie stoi na emisjach akcji i pokazuje straty roczne może taka strategia powodować tylko większe straty. Dlatego warto przed podjęciem decyzji spojrzeć na powyższe stopy zwrotu i publikowane raporty. Każdy sam odpowiada za swoje inwestycje giełdowe
    Trochę nauki dla tego Autora: ~gosc [84.17.46.*]
    Cięcie strat (ang. stop loss) – stałe zlecenie giełdowe automatycznej sprzedaży wskazanego papieru wartościowego, waluty lub towaru w momencie gdy cena osiągnie określoną, niską wartość. Zlecenie typu stop loss jest jednym z narzędzi strategii ochrony kapitału w wypadku nieoczekiwanego ruchu cenowego w dół, która ma zabezpieczyć inwestora przed nadmiernymi stratami.
    (to jest moja opinia i nie ponoszę odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie jej treści, ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na ich podstawie” 
  • Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~gosc [84.17.46.*]
    Buahahaha, naprawdę? To nie ty pisałeś, że na Hemp zarabiasz, a od 0.88zł KURS LECI CAŁY CZAS W DÓŁ.
    Teraz twierdzisz, że ciąłeś straty i przytaczasz definicję stop loss? Dobrze rozumiem?

Skoro twierdzisz, że ciąłeś straty i używałeś stop loss, to powiedz mi, kiedy udało ci się tu zarobić w okresie od 0.88zł do 0.2zł?
    ty wiesiek i analiza fundamentów. Przedstaw, jakie HMP ma fundamenty i przeanalizuj te fundamenty. Może będzie śmieszniej, niż twoje nagłe bajki o cięciu strat i stop lossach.
    Masz wiesiek i powiedz, kiedy te stop lossy stosowałeś i po co inwestowałeś w coś co ma od ponad roku zjazd kursu w dziesiątkach procent. Wyjaśnij przy tym swoje słowa: "zakup znacznego pakietu" i "zarabiam".

To poniższe, mam nadzieję, że ci się już śni po nocach:

"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:

>0.8zł - moje obserwacje,
    0.664zł - chciałeś żeby wstawić,
    0.56zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.5zł - moje obserwacje,

twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł
    Lawina.......

0.44zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.4zł - moje obserwacje,
    >0.36zł - moje obserwacje,
    >0.35zł - moje obserwacje,
    >0.3zł - moje obserwacje,
    >0.27zł - moje obserwacje,
    0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz,
    0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś

Z twojego wpisu wynika, że jednak straty miałeś, skoro piszesz o cięciu.
    Powiedz, jak to jest ciąć straty i twierdzić, że zarabiasz.

Trzyma się to całości wiesiu?"
    Autor: ~gosc [84.17.46.*]
    Hej facet, robisz się coraz bardziej śmieszny. Naucz się czytać co piszę. To jeszcze raz ten tekst „Myśli że ciecie strat opiera się na kupowaniu akcji w celu obniżenia średniej ceny. To może być opłacalne, ale wymaga analizy sytuacji spółki i rynku oraz akceptacji większego ryzyka i dłuższego horyzontu inwestycyjnego. Decyzja powinna opierać się na solidnych podstawach fundamentalnych. Natomiast w mojej opinii na spółce HMP, która generalnie stoi na emisjach akcji i pokazuje straty roczne może taka strategia powodować tylko większe straty”. To nie pisz takich bzdur „Przedstaw, jakie HMP ma fundamenty”
    Po drugie przytocz mój wpis z podaniem źródła, gdzie pisałem, ze zarabiam od poziomu 0,88 zł., skoro pisałem wiele razy ze akcje  sprzedałem po 0,88 zł. Tylko nie szukaj w nieskończoność
    Napisałem ci powyżej, to są twoje działania spekulacyjne. Nie wymysły, tylko twoje forumowe wpisy, gdzie pisałeś o zakupach znacznych pakietów i zarabianiu. Zebrałem to już dawno i masz wszystko wypisane czarno na białm, plus wstawki, o których sam chciałeś żebym wspomniał. Zaprzeczasz, że tak było?

Pytanie jest proste, skoro nie jest prawdą, że uśredniasz w dół od ponad roku, przy spadku kursu o dziesiatki procent, to opowiedz o tym cięciu strat i swoich stop lossach. Kiedy zastosowałeś te wysublimowane działania spekulacyjne?

Do tych bzdur „Przedstaw, jakie HMP ma fundamenty” też się odnieś. Skoro twierdzisz, że to bzdury piszę, więc jakie to fundamenty ma HMP? Słucham.
    Plączący się miedzy nogami nadał potwierdza, że o działaniach spekulacyjnych i "cieciu strat ma pojęcie zerowe. Kończę z nim dyskusje, szkoda czasu. To jest typowy troll.
    Najskuteczniejszą obroną przed trollowaniem jest ignorowanie zaczepek trolla.
    Wiesz wiesiek, jak to się nazywa, co robisz? Powiem ci: BRAK ARGUMENTÓW NA PROSTO ZADANE PYTANIA.
    Tak głęboko jesteś wtych swoich bajkach, że z podniesioną głową nie wyjdziesz. Zostaje ci, jak zwykle twój stek inwektyw i odwracanie kota ogonem.
  • Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~cierpliwy [88.156.135.*]
    Walonkarzu wiesko to nie jest spółka na stop loss - chyba ,że ktoś ma 1k akcji tu są często spready 2% a kupi śmiesznie małe . SPÓŁKA SKAZANA NA SUKCES a teraz odstawiasz filozofie , że brak fundamentów od miesięcy pisałem , że nic nie robią i żyją z pieniedzy akcjonariuszy . W przeciwieństwie do ciebie gdzie kreśliłeś świetlaną przyszłość . Podaj przykład dla ciekawości 1 stop loss ze szczegółami ransakcji !
  • Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~cierpliwy [88.156.135.*]
    Niewygodne pytanie i wiesko znika . Zaczyna wypisywać inne bzdury .
  • Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~Gosc [84.11.3.*]
    wiesiek to notoryczny zapetlony w klamstwie konfabulant. Tu sie prawdy nie dowiesz.
  • Re: Warto wiedzieć o stopie zwrotu Hemp & Health Autor: ~males [83.21.86.*]
    Wiesko sie tak zapętlił że już sam się nie wyplącze. W styczniu zapewniał że marycha będzie na 100%, teraz czekam na następny styczeń.
[x]
HEMP 0,00% 0,20 2025-10-27 09:08:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.