• O prezesie ! Życiorys ! Autor: ~Rafał [89.64.28.*]
    Nowym prezesem zarządu firmy Mabion S.A. został Gregor Kawaletz, obejmując stanowisko 1 października 2025 roku. Jest on doświadczonym menedżerem z ponad 20-letnim stażem w branży CDMO, specjalizującym się w strategii wzrostu, transformacji organizacyjnej i rozwoju technologii, w tym leków biologicznych i terapii ADC (Antibody-Drug Conjugate).
    Doświadczenie i kwalifikacje Gregora Kawaletza:
    20-letnie doświadczenie w branży CDMO: (Contract Development and Manufacturing Organization).
    Praca w renomowanych firmach, takich jak Recipharm AB, Albumedix, IDT-Biologika, Catalent i NextPharma, na stanowiskach dyrektorskich i zarządczych.
    Wykształcenie: ukończył Uniwersytet w Kolonii, uzyskując tytuł magistra Nauk Politycznych.
    Ekspertyza w analizie trendów branżowych, strategiach wejścia na rynek oraz technologiach, w tym doustnych leków biologicznych i terapii ADC.
    Doświadczenie w budowaniu relacji z firmami private equity i venture capital oraz prowadzeniu transformacji strategicznych. Chłop kręcił ogromne wyniki PO 3mld a przez 20 lat to kontaktów a kontaktów ma pipeline wart prawie 400 baniek dowiezie sporo tematów trzeba tankować póki dają za pół darmo
  • Re: O prezesie ! Życiorys ! Autor: ~Reds [95.153.32.*]
    Czytałem o nim po tym jak pojawiło się espi. Temat będzie rozgrywany. Niech się wdroży a w tym roku może jeszcze pokażą się espi o nowych kontraktach.
  • Re: O prezesie ! Życiorys ! Autor: ~Rafał [89.64.28.*]
    Dlatego tu wszedłem niedawno i obserwuję ciekaw jestem czy spekula jeszcze coś wymyśli by zatrzymać kurs czy wchodzić już mocniej narazie pakiet kupiony i obserwuję, napewno nie przegapię odjazdu który tak naprawdę może pojawić się w każdym momencie
  • Re: O prezesie ! Życiorys ! Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Stary, zostaw ten syf. Kup CCC. tu bedzie ATH do 1 mca! Tu bedzie zarobek. Tylko CCC!
[x]
MABION -1,38% 8,57 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.