• RCS Autor: ~DupaWieloryba [83.135.8.*]
    RCS dzień po premierze ma 11 miejsce w symulacja/płatne. Dziś zrobię kilkugodzinny test tej nowej symulacji , rozgrywka , optymalizacja na minimum 5 telefonach od słabych po najnowsze. Zobaczymy czy mamy nowy hit .
  • Re: RCS Autor: ~Hex [46.151.21.*]
    Na sensor tower w US mi pokazuje nawet miejsce 10 w kategorii Top paid Rortos ma duża bazę graczy na RFS i Airline Commander więc RCS może mieć ułatwiony start :)
  • Re: RCS Autor: ~Johny [37.31.132.*]
    Ta gra jest na silniku RFS, więc powinna się zachowywać analogicznie jeśli chodzi o wydajność.
  • Re: RCS Autor: ~Tylko_obserwuje [79.184.247.*]
    Gdzie to patrzycie, na Sensortower? Bo AppMagic jeszcze nie zlapalo, ani appbrain
  • Re: RCS Autor: ~DupaWieloryba [83.135.8.*]
    W sklepie play 11 miejsce , Sensortower juz zaznacza na 10 .
  • Re: RCS Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    Jakieś wnioski jeśli chodzi o ilość subskrypcji?
  • Re: RCS Autor: ~Tylko_obserwuje [79.184.247.*]
    Takie, ze dziwnie wysokie miejsce...ale za malo danych.

Na live jest 7 w USA w kategorii Top Paid symulajce. (RFS ktory daje 500k usd miesiecznie jest 5).

W sklepie google jest 4 (wczoraj bylo 5) w bestsellerach w symulacji.

Zobaczymy
  • Re: RCS Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    Nie znam sie na gamingu, ale to chyba wygląda dobrze. Powyżej $300 000 miesięcznie chyba byłoby super wynikiem w pierwszych kilku miesiącach.
  • Re: RCS Autor: ~Tylko_obserwuje [91.94.22.*]
    Jak to mowia eksperci, „nie ma znaczenia” lub „wszystko w cenie po 40 zl”. Ciezko ocenic co to za gra. Dla mnie za trudna, nie wiem jaki to rynek :), ale staty wygladaja bardzonobiecujaco
  • Re: RCS Autor: ~Tylko_obserwuje [91.94.22.*]
    Dziwne, poptrzylem w najwazniejszych 7 krajach i poza Francja jest w top 5. Czesto 3, czasem 2….
  • Re: RCS Autor: ~Althor [89.64.25.*]
    Słuchaj, nie jestem złośliwy ale nie znasz się na gamingu i inwestujesz w Ten? Całe tyrady o faktach wygłaszach nie mając pojęcia o produktach? Możesz mi to wyjaśnić?
  • Re: RCS Autor: ~Henry [195.128.172.*]
    Bardzo dobry start gry
  • Re: RCS Autor: ~on [95.49.81.*]
    Ja też nie znam sie na gembingu a zainwestowałem 10% porfela
    ze wzgledu na analizę fundamentalną i techniczną.
    Między innymi spólka wyjątkowo dywidendowa,
    oraz możliwość odbicia po bardzo silnych spadkach.

W sprawach marytorycznych pytam młodych.
  • Re: RCS Autor: ~Hex [46.151.21.*]
    Kilka dni po premierze gry RCS jest na 6 miejscu w Top Paid - szybki awans na bardzo wysokie pozycje dodam że Real Flight Simulator jest na pozycji 5 już tylko jedno oczko wyżej- świetny debiut
[x]
TSGAMES -1,06% 93,50 2025-10-10 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.