RCS dzień po premierze ma 11 miejsce w symulacja/płatne. Dziś zrobię kilkugodzinny test tej nowej symulacji , rozgrywka , optymalizacja na minimum 5 telefonach od słabych po najnowsze. Zobaczymy czy mamy nowy hit .
Na sensor tower w US mi pokazuje nawet miejsce 10 w kategorii Top paid Rortos ma duża bazę graczy na RFS i Airline Commander więc RCS może mieć ułatwiony start :)
Jak to mowia eksperci, „nie ma znaczenia” lub „wszystko w cenie po 40 zl”. Ciezko ocenic co to za gra. Dla mnie za trudna, nie wiem jaki to rynek :), ale staty wygladaja bardzonobiecujaco
Słuchaj, nie jestem złośliwy ale nie znasz się na gamingu i inwestujesz w Ten? Całe tyrady o faktach wygłaszach nie mając pojęcia o produktach? Możesz mi to wyjaśnić?
Ja też nie znam sie na gembingu a zainwestowałem 10% porfela ze wzgledu na analizę fundamentalną i techniczną. Między innymi spólka wyjątkowo dywidendowa, oraz możliwość odbicia po bardzo silnych spadkach.
Kilka dni po premierze gry RCS jest na 6 miejscu w Top Paid - szybki awans na bardzo wysokie pozycje dodam że Real Flight Simulator jest na pozycji 5 już tylko jedno oczko wyżej- świetny debiut