Dla zainteresowanych” Artykuł: ” Boom na medyczną marihuanę w Australii: Recepty, produkty i pacjenci Autor: Ben Stevens Portal businessofcannabis.com. z dnia 7 października 2025 r. W tym artykule czytamy m.in.: „Kwitnący australijski przemysł medycznej marihuany utrzymuje swój oszałamiający poziom wzrostu, a ilość importowanej marihuany medycznej wzrosła prawie dziesięciokrotnie w ciągu zaledwie trzech lat, według nowych oficjalnych danych. W 2024 roku Australia importowała więcej marihuany medycznej niż Niemcy, największy rynek w Europie, którego wartość szacuje się obecnie na około 1 mld euro, co również jest napędzane eksplozją recept telemedycznych.” (tłum.) Źródło: https://businessofcannabis.com/inside-australias-medical-cannabis-boom-prescriptions-products-patients/
A propos "odlotów". Codziennie facet masz odloty, wciąż wklejasz te same bzdurne teksty, zero klasy. Zmień płytę, bo się już zacina... I jeszcze jedno, a gdzie te słynne 0,88
Jak gdzie? Wielokrotnie pisałem, żebyś się odniósł, jak to jest zarabiać, uśredniając w dół od 0.88zł, a kurs 0.2zł, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Masz tyle klasy, to mógłbyś odpowiedzieć, ale musiałbyś się przyznać do konfabulacji, a na to cię nie stać, nieprawdaż wiesko?
Autor: ~gosc [138.199.27.*] Już pisałem, zdarta ta płyta o tych 0,88. Jakbyś wiedział na czym polegają działa spekulacyjne, czy "Cięcie strat" to byś nie pisał tych ciągłych wypocin o 0,88. Zapewne nawet nie wiesz kiedy kurs HMP wynosił 0,88 i ile sztuk akcji było w tej cenie?.
Autor: ~Gosc [37.120.234.*] Oj człowieku, przeczytaj o działaniach spekulacyjnych, a później dyskutuj. O jakim uśrednianiu piszesz na spółce, która funkcjonuje na emisjach i notuje straty roczne. Pisałem o tym wiele razy.
Kończę te jałowe dyskusje, szkoda czasu... Pisz dalej o 0,88 zł. to twój problem. Dodam tylko jedno czekam na raporty dot. importu i emisje akcji CBD serii J oraz na raport o emisji akcji HMP. Każda dotychczasowa emisja przyniosła zyski. Oczywiście dalej będę prowadził działania spekulacyjne na HMP i CBD. Każdy sam odpowiada, za swoje inwestycje giełdowe
"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś"
Z twojego wpisu wynika, że jednak straty miałeś, skoro piszesz o cięciu. Powiedz, jak to jest ciąć straty i twierdzić, że zarabiasz.
wiesiek, może teraz, zamiast w krzaki zafundują ci wycieczkę na antypody. Będziesz mógł spotkać swoich współplemieńców Aborygenów. Tylko musisz więcej minusować, bo tam bilety drogie.