• gratuluje wszystkim Autor: ~falcao [213.17.229.*]
    szczere gratulacje dla tych, którzy utrzymali akcje w ręku.
    Ja sprzedałem za średnio 10,45 trzymając od 3 złotych i nie ukrywam, że mi żal decyzji o sprzedaży, nie udało się odkupić niżej.
    marazm sprzed tygodni mnie sprowokował do obstawienia spadku na około 9,5, niestety dla mnie się pomyliłem.
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~Odleszczanie [88.156.185.*]
    Mimo wszystko gratulacje duzego zysku i cierpliwosci. Mimo, ze sam posiadam pakiet akcji to doskonale wiem ze gielda jak to gielda - lubawa spasc i tak moze. Takze moze jeszcze uda cie sie odkupic. :D
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~Vvb [31.60.225.*]
    Czekam też na nizej,jak nie wejdzie to wchodzę tutaj
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~Tomi [45.131.35.*]
    Falcon
    Ja bym na twoim miejscu nie żałował
    Na giełdzie nigdy nie trafisz.
    Znasz zasady gry skoro jesteś- byłeś od 3 zł
    Trzymaj to co masz w garści
    Powodzenia:)
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~finans [217.97.38.*]
    nie jest łatwo zostać .z pakietem....ciśnienie wzrasta ...ale kawa extra..i coraz lepsze desery....cierpliwość wynagrodzona ...
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~Lubawa [109.197.171.*]
    Dnia 2025-10-08 o godz. 13:43 ~falcao napisał(a):
    > szczere gratulacje dla tych, którzy utrzymali akcje w ręku.
    > Ja sprzedałem za średnio 10,45 trzymając od 3 złotych i nie ukrywam, że mi żal decyzji o sprzedaży, nie udało się odkupić niżej.
    > marazm sprzed tygodni mnie sprowokował do obstawienia spadku na około 9,5, niestety dla mnie się pomyliłem.

Nic nie pękaj , zawsze możesz odkupić drożej jak znów uwierzysz w sukces - zarobiłeś procentowo całkiem fajnie więc źle nie jest.
    Sam tez sprzedałem wcześniej wszystko jeszcze szybciej niż Ty bo przy 6zł zadowalając się sporym zyskiem - tez czekałam aż spadnie ale niestety dla mnie poszło pod 8zł - długo się biczowałem ale w końcu kupiłem i to sporo w tej okolicy - teraz już nie sprzedaje wszystkiego tylko pakiet podzieliłem na razie po 12 sprzedałem 20% akcji jak spadnie do 10 to odkupię jak nie trudno niech rośnie przy 13zł planuje sprzedać kolejne 20% i znów poczekam na cofkę itd. itd. schemat mam i będę się go trzymał. Jak za daleko cena odjedzie od 1 sprzedanego pakietu to poszukam innej spółki i tyle - najważniejsze żeby nie opychać od razu wszystkiego bo później jest za duży dylemat a tak to różne warianty przynoszą sukces. Mamy dobrą spółkę w portfelu i to jest najważniejsze.
  • Re: gratuluje wszystkim Autor: ~falcao [89.64.90.*]
    Drodzy, muszę przyznać, że bardzo przesadzone są te spadki, co dla mnie akurat jest szansą na ponowne wejście.
    Więc pewnie w przyszłym tygodniu wracam na pokład, ale spadek z 12,2 do 10,3 jest skrajnie absurdalny, równie absurdalny co ten nagły wzrost. Krótkoterminowo Lubawa w ostatnim miesiącu to czysty hazard. Długoterminowo będzie bardzo dobrze :)
[x]
LUBAWA 0,15% 9,91 2025-10-31 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.