• Dlaczego spada ? Autor: ~Kramer [46.112.108.*]
    1. Raport jaki jest każdy widzi. Zarząd zawiódł drobnych Akcjonariuszy i niestety wciąż nie dowozi sporej części obietnic !! ( obiecane patenty, przychody etc.)
    2. Konkurencja nie śpi, nowe analizatory Scope w drodze a BMX może tylko handlować cudzymi lub paskami/krążkami do nich.
    3. No i ten rozbrajający wpis insidera na FB że Combo to już nas w zasadzie nie interesuje, bo nisko marżowe. A jak upychaliście towar w okolicy 30 to gadaliście inaczej !!! Kto wam jeszcze tu zaufa ?
    Mam nadzieję, że jednak jakoś 12, xxx się wybroni o ile w grudniu nie będzie optymalizacji podatkowej tutaj.

• Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Bingo [83.185.47.*]
    W grudniu Panie to będą wyścigi kto pierwszy ten lepszy, a na razie będzie kombinowanie jak wyjść z tej perły.
    Generalnie to myślałem, że zarząd to ludzie z misja, ale się myliłem. Tak jak pisałem, ta spółka już jest zaorana. Zero zaufania do zarządu, zero jakiś większych perspektyw, że coś fajnego wymyślą tylko czekać na 3 zł. Ta spolka to takie warzywo. Wystarczy że jest tlen i więcej nic nie potrzebują. 3zł możliwe czy nie? :) Nie musicie odpowiadać bo wiem co myślicie
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Alejaja [193.93.205.*]
    A widziałeś żeby coś tak dennego w każdym aspekcie nie spadało?
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~musk [83.28.198.*]
    No tak a bociana.... To inna piosenka a może nie..

Same altruisty dookoła..
    A ja nie... He he
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Kapitan_dzban [185.157.14.*]
    3 zlote nie ale 8 tak pare kwartalow takich jak ten i kolka 8-12 do konca zycia.
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Kramer [46.112.108.*]
    Dobrze łączysz kropki Kolego, niestety ten zarząd może nam to zafundować jeśli RN nie opamięta się i nie zrobi tam rekonstrukcji. Obyśmy się jednak mylili.
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Brawo [197.16.169.*]
    Zmiany na tle rynku-70% przez 5lat
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Jaja [197.16.174.*]
    Brawo niedouczony zarząd
[x]
BIOMAXIMA -0,38% 12,95 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.