Jesteś naiwny, tylko tyle można powiedzieć, wypadło z worka i wróciło do tego samego worka, nikt rozsądny tu nie inwestuje - mrozi kasy, naiwni , którzy kilka lat temu ulegli obietnicom, wiszą na grubych chatkach, bez przyszłości zejścia z nich
Możliwa to jest upadłość w najbliższym czasie. Kasa z emisji akcji zabezpieczona na rachunku, co kwartał straty, zatem chyba już niedługo nastąpi koniec SVE.
Skoro jesteś taki światły, to proszę cię ,odpowiedz, na jedno z pytań, jakie ktoś zadaje notorycznie,
Gdzie jest jaka kolwiek informacja o tym że fabryka, jaką mieli oddać do użytku kilka LAT temu ! ! ! A jej nie uruchomili i co jest powodem kilkuletnich opóźnień???
No proszę odpowiedz
Nikt Ktosiowi na to nie odpowiedział, a wszyscy mu zarzucają z jest taki czy siaki, a On tak niewiele w sumie chce, ja też bym chciała się dowiedzieć co jest powodem i jak z nim sobie radzą
Dzięki Karolino. Ja od kilka lat chcę jedynie otrzymać odpowiedź na kilka pytań. Żaden z naganiaczy nigdy nie odpowiedział, a prezes tym bardziej.
Co tam fabryka. Interesujące jest z jakiego powodu produkcji ze starej fabryki nie mogą sprzedać w ramach podpisanych w 2020 roku "mamy umowy", a wygasną w tym roku.
Nie wiem kto kupuje, ale ostatnia emisję opchnęli po 4,60, poprzednią po 5,33. To po jakie licho sprzedajecie taniej? Weźcie na wstrzymanie a coś urośnie.