No właśnie męczy mnie to. Miało rosnąć, a kisi się przy mizernych obrotach. Chyba sprzedam, ale boje się, że tym moim pakietem 135 tys sztuk zbiję kurs do 0,500. Ale chyba lepiej tu stracić te 3% i w tydzień obrobić na KGHM ze sporą górką niż tu tkwić w beznadziei. Co myślicie?
I jeszcze jedno Jak widac na Getinie info typu"zamiar podjecia zamiaru" a nawet uwalenie "zarzadcy " czyli oddanie sprawczosci dzialania panu LC nie maja zadnego wplywu na kurs . Bedzie kosmiczny zysk ale dla najbardziej cierpliwych .
Dla cierpliwych po jest Polenergia. Tam człowiek wie, że za te 15-20 lat roczna dywidenda tam będzie w okolicach tego, co teraz akcja kosztuje. A GH jest już nie wiem dla kogo. Chyba już z tylko dla sentymentalnych marzycieli, którzy kiedyś już na spółce zarobili i trzymają, bo może coś się jeszcze kiedyś wydarzy. Świeże pieniądze tu nie są inwestowane. Ja w każdym razie powoli od jutra robię przesiadkę na KGHM. "Cierpliwi" będą mieli okazję dobrać pewnie z półtora grosza taniej; Powodzenia.
Kurs gnije ale spadac niechce.I tak jest lepiej niz byc powinno bo spolka nie prowadzi zadnej dzilalnosci operacyjnej a wycena prawie 2 razy wyzsza od kapitalow wlasnych.Pojawia sie konkrety bedzie wzrost wiec nie rycz jeden z drugim.Pisalem ze pchali na 0,7 zebyscie sobie wyszli i oddali.Teraz czekac (niewiem ile) albo sprzedac powyzej 0,5 bo odbiorca na papierze jest.