Mianowicie, wg. założeń i umowy z BHP do końca miesiąca firma powinna podać informacje o wynikach badań Tannenberg. Wcześniej mogli robić sobie baju baju "już tylko 100m od ropy" jak kiedyś na Petrolinwest, ale teraz oczekiwania są na twarde dane. Niby ok, ale jeśli dane byłyby dobre, to zawsze tak bywa, że insiderzy wiedzą wcześniej i po prostu pod spodziewane info kupują, powodując ruchy i obroty. A tu nic z tych rzeczy. Hmm
Bo to jest największy wał finansowy od czasu Petrola. Pozorowane działania jak pozorowana jest, ta cała spółeczka. Z realnych rzeczy to tylko prawdziwe są emisje na wypasione życie Dyzmy i jego ,,managerów"
a kto niby ma oddać i komu przy takim niskim FF, dlatego gdyby gruby wychodził to nie podbijał by kursu o 3% tylko o 300% i tam by robił dystrybucję ulicy. Przy obecnej hossie surowcowej nie byłoby z tym żadnego problemu, tu kurs pilnują to widać i chyba już nikt nie ma wątpliwości co do tego. Albo emisja po 1.6 albo totalne wymęczenie, chcą wszystkie akcje z rynku na resztę zrobią wezwanie, albo emisja dla strategicznego i też jest robiona średnia.
wezwanie nie musi być pod wyjście z giełdy, tylko dla strategicznego, po takim wymęczeniu, jeżeli powiedzmy dadzą po 2.0 i sprzedadzą słabsze info to wielu odda z ulgą
Niestety moje obawy nie są z kapelusza, bo dlaczego to tak leci? Każdy wyskok gaszony, a może ci, co wiedzą więcej, po prostu upłynniają, bo jak pójdzie info, że Tannenberg jest nierentowny, to połowa z nas to sprzeda. Nie ma co sie oszukiwac.
Dnia 2025-10-08 o godz. 09:42 ~Ludwik napisał(a): >jeśli dane byłyby dobre, to zawsze tak bywa, że insiderzy wiedzą wcześniej i po prostu pod spodziewane info kupują, powodując ruchy i obroty. A tu nic z tych rzeczy. Hmm
Właśnie, kurs jest w czarnej a marzenia nic nie kosztują. Lipa.
Dnia 2025-10-08 o godz. 09:42 ~Ludwik napisał(a): > Mianowicie, wg. założeń i umowy z BHP do końca miesiąca firma powinna podać informacje o wynikach badań Tannenberg. Wcześniej mogli robić sobie baju baju "już tylko 100m od ropy" jak kiedyś na Petrolinwest, ale teraz oczekiwania są na twarde dane. Niby ok, ale jeśli dane byłyby dobre, to zawsze tak bywa, że insiderzy wiedzą wcześniej i po prostu pod spodziewane info kupują, powodując ruchy i obroty. A tu nic z tych rzeczy. Hmm
To logiczne. Świadczy o tym, że wbrew majakom trolli, nic tu sie dobrego nie wydarzy
Dnia 2025-10-08 o godz. 09:42 ~Ludwik napisał(a): > Mianowicie, wg. założeń i umowy z BHP do końca miesiąca firma powinna podać informacje o wynikach badań Tannenberg. Wcześniej mogli robić sobie baju baju "już tylko 100m od ropy" jak kiedyś na Petrolinwest, ale teraz oczekiwania są na twarde dane. Niby ok, ale jeśli dane byłyby dobre, to zawsze tak bywa, że insiderzy wiedzą wcześniej i po prostu pod spodziewane info kupują, powodując ruchy i obroty. A tu nic z tych rzeczy. Hmm
Tak się martwią ale 7 dni w tygodniu pilnują,żałosne towarzystwo,ja gdybym nie był zainteresowany spółka nie warowalbym tu tylko poszukał lepszej,ja mam akcje i spokojnie czekam,śmieszą mnie wasze żale
Oczywiście, że dobrze to już tu było, teraz tylko spadki
Tu może być różnie wezwanie też ale i inne opcje też tak zeby drobny nie zarobił tu jest duża manipulacja. Tyle lat w miejscu aż się wierzyć niechce .Coś tu grubo nie pasuje.Ciekawe czy wogol skończą z tą manipulacja czy zdejmą z giełdy?