• no kiedy? no kiedy? Autor: ~Zbyszek [91.231.125.*]
    fanpli, sfrustrowano-czerowny jak się macie? Wy dalej na tym gniocie siedzicie i naganiacie frajerów? Kiedy to wreszcie wystrzeli? +0% dla ostatniego roku i -50% dla 5L, a mówiliście, że taka super spółka. Rynek pewnie dalej nie dostrzega potencjału, co nie?
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~XYZ [185.49.31.*]
    B-czerowny i FanPLI piszą o jakimś mistycznym Long-Termie, że pod to kupują. Ta spółka to żart. Dziesiątki niedowiezionych projektów, dziesiątki niedotrzymanych terminów. Ich strategia na lata 21-25 choć początkowo dobrze się zapowiadała, okazała się smutnym żartem. Gaming- odwleczony w czasie projekt Image Games, w którym sukcesywnie zmniejszają swoj udział. Nie wspomnę, że w trakcie ostatniego webinaru hucznie ogłaszano, że trailer gry pojawi się w sierpniu, wrzesniu- oczywiście nie ma nic. PJ games? Serio 4 lata roboty, wydane miliony na grę, którą może kupic z 10000 osób?
    W kontekście film development też praktycznie wielkie nic. Huczne zapowiedzi Otherland jako jeden z wielu przykladow, że od szumu do schowania projektu do szafy.
    Dodatkowo redukcje personelu- Fakt, tutaj AI zrobilo swoje i należy pochwalić firmę, że chociaż utrzymuje się w jakiś sposób nad wodą.
    Mam wrażenie, że brak jest pomysłu na dalszy rozwój. Nowy członek zarządu, Pan Grabiec w firmie tylko po pensję, czy faktycznie jest jakiś w tym głębszy plan?
    Już najbardziej optymistyczni stracili wiarę w powodzenie spółki. Przy braku jakichś znaczących zmian, strategii spółka będzie powoli dokonywać swojego żywota w agonii, balansując na granicy rentowności.

• Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~KrsK [189.1.171.*]
    coś mi tu pachnie kolejną falą zwolnień, ilu tym razem ? znowu po kilka osób na dział ? z ćwierć połowy z połowy co zaczęli zwalniać od 2023 roku ? czy odrąbali od razu połowę? łamią się aż trzeszczy , ale nic to fan i czerwony zaplastrują dobrą miną i jakąś nową teorią.
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~bialoczerwony1972 [79.191.90.*]
    Dnia 2025-10-07 o godz. 21:54 ~Zbyszek napisał(a):
    > fanpli, sfrustrowano-czerowny jak się macie? Wy dalej na tym gniocie siedzicie i naganiacie frajerów? Kiedy to wreszcie wystrzeli?

Bardzo dobrze się mam. Widzisz Zbysiu mówisz że naganiam? Masz dzisiejsze kolejne zakupy, konsekwentnie tak jak zapowiadałem. Przed wynikami pochwalę się całym pakietem i średnią jaką udało mi się uzyskać. A ty wpadaj poszczekać częściej bo ostatnio coś nudno na wątku :)
    https://zapodaj.net/images/9e5a81a20223d.png 
    p.s. sfrustrowany??? xD Ty nawet nie znasz znaczenia słów, których używasz, a chcesz oceniać czyjeś inwestycje? Serio?

• Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Dejavu [176.83.45.*]
    Spójrz na swoje wpisy biało czerwony sprzed 1-2 lat, pisałeś to samo 1-1 a kurs spadł o 50 procent. Nadal nie dostrzegasz problemu?
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~bialoczerwony1972 [91.94.111.*]
    Dostrzegam. Nie doceniłem wpływu strajku na branżę i wpływu niskiej płynności na wycenę PLI. Kurs jest wynikiem słabych wyników, a te załamaniem rynku VFX i niskich marz w reklamie co znowu jest wynikiem strajku i walki firm o przetrwanie
    Miałem dwa wyjścia: pierwsze sprzedać z niewielka stratą, a drugie lądować na maksa po wg mnie promocyjnych cenach gdy strajk dawno się skończył ale niskomarzowe zlecenie zawarte w jego czasie jeszcze ciągle zanizaja wyniki. Wybrałem nr. 2 bo uwazam
    że ten zły okres za nami co będzie już widać w najbliższych wynikach. Tyle.
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~akcjonariuszodniedaw [86.48.22.*]
    B-cz będzie coś z tego? Namiesza czy będzie gniot?
    https://nowydworgdanski.naszemiasto.pl/powstaje-opi-pierwszy-kaszubski-folk-horror-namiesza-w-polskim-kinie/ar/c13p2-28054971
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~qwerty [185.111.109.*]
    słyszałeś Zbych, XyZ ? ruszamy z kursem już za chwilę wystrzał
    będzie taka mijanka z CDPem że polecą aż liście.
    Skupować to ostatni moment
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~123451e [193.109.199.*]
    tylko ze to wogole nie strzela a jest caly czas w zwisie,
    jesli juz zdazaja sie wzrosty to krotkotrwale na kilka godzin kiedy sami sobie robia odkup.
    Analityk calkiem rzeczowo to opisal
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~gluś [91.94.98.*]
    Analityk?
    Masz czytaj chłopcze co i jak z tymi Kanarami i następnym razem nie rób wstydu mamusi xd
    Wystarczy, że analityk swojej przynosi.
    https://www.msn.com/en-us/news/technology/canary-islands-build-its-own-vfx-frontier-blending-tech-talent-and-tax-incentives/ar-AA1OeCtE
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Delfin [80.66.69.*]
    gadka dla frajerow, ciekawe czy sawko na wyspach znalazl juz jakas fajna swinke na basen-
    ostatnio szukali jakiejs pokojowki czy hostessy ?
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Delfin [80.66.69.*]
    gadka dla naiwniakow, ostatnio na tych bahamach szukali dla sawki jakiejs hostessy na basen-
    ciekawe czy sprowadzili jakies fajne sztunie?
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Morciaty [86.48.22.*]
    Zmieniłeś IP ale IQ pozostało bez zmian. Idź wydurniaj się pod trzepakiem. Xd
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Huehue [213.108.159.*]
    Co tam kanary! Zachęty jeszcze wieksze w RPA i Tajlandii . Tam też PLI pobuduje kurorty
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~fanpli [217.119.69.*]
    uważajcie na podszywające się osoby pod inne!
    na tym wątku osoba o nicku ''qwerty'' nie jest tą prawdziwą tylko podszywa się pod kogoś innego
    wiem co napisałem bo osobiście znam qwerty i zapytałem go czy tu napisał post
    i nie napisał i IP też się nie zgadza
    nie wiem po co takie rzeczy ktoś robi?
    to jest niegodziwe
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Auswajs [185.24.11.*]
    ~fanpli napisał:
    -uważajcie na podszywające się osoby pod inne!
    na tym wątku osoba o nicku ''qwerty'' nie jest tą prawdziwą tylko podszywa się pod kogoś innego
    wiem co napisałem bo osobiście znam qwerty i zapytałem go czy tu napisał post
    i nie napisał i IP też się nie zgadza
    nie wiem po co takie rzeczy ktoś robi?
    to jest niegodziwe

powinieneś zatem opatentować używanie znaków qwerty żeby nikt nie mógł używać skrótu
    tylko twój jeden z 8242134210 używających qwerty w całym internecie,
    pli to jednak stan umysłu dlatego akcje są tam gdzie są.
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~PaneL [95.160.159.*]
    Nigdy
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~fanpli [217.119.69.*]
    z regulaminu:
    cyt
    W zakresie funkcjonowania Forum Użytkownik niezależnie od uprzedniej rejestracji w danym Portalu Bonnier Business (Polska) rejestruje swoją obecność na Forum oznaczając się oryginalnym identyfikatorem (nick). Administrator Forum lub moderator przyjmie za niedopuszczalny nick stanowiący słowo lub wyrażenie wulgarne, będący oznaczeniem komercyjnym albo będący łudząco podobnym do oznaczenia innego Użytkownika. Użytkownika. Korzystanie z Forum odbywa się na zasadzie: jeden Użytkownik – jeden oryginalny identyfikator (nick). 
    więc nie jest tak, że każdy mógłby sobie pisać np pod nickiem qwerty
    oczywiście chodzi o poważnych zarejestrowanych inwestorów a nie oszołomów...
  • Re: no kiedy? no kiedy? Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    2026
[x]
PLATIGE 6,31% 10,95 2025-11-07 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.