• Premiera Autor: ~Zabawa [212.105.131.*]
    Panowie przegrać z Jujubee o premierę to już jest największy wstyd. 6 lat cisnęli i dowieźli, a tutaj nadal nic :D Został sam prezes, który nawet musi socialami się zająć bo reszta odeszła. Szymek kończ waść wstydu oszczędź.
  • Re: Premiera Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Bzdury wypisujesz kolego...zacznij z uwagą czytać ESPI i devlogi - gra ma być doszlifowana...czego nie pojmujesz?
  • Re: Premiera Autor: ~Zabawa [91.102.183.*]
    Od kilku lat naginacie rzeczywistość ale to ja się mylę. Co chwilę piszecie, że już rośnie, super rośnie a jest hossa wszystkiego, mikro gamingi robią po kilkaset procent. Ja już od ostatniego waszego naganiania przy 1.4 ("że rakieta odpala") zrobiłem 200% na duality, 100% na jjb a wy - 40%. Radzę iść do lekarza jeżeli uważacie od kilku lat, że "za chwilę premiera", już lecą wzrosty itd. :)
  • Re: Premiera Autor: ~Sz [93.159.0.*]
    Widzę że jesteś wybitnym inwestorem. Skupujesz na samym dołku, a sprzedajesz na szczycie. Brawo. Takich to ze świecą szukać.
  • Re: Premiera Autor: ~Ed [46.112.110.*]
    Pierwsza premiera jujuube następna nasza lecimy po kolei według umów
  • Re: Premiera Autor: grzegwaw [77.65.98.*]
    na jujubee po ogloszeniu daty obroty skoczyly w kosmos, codziennie powyzej 200k a to sie dopiero rozkreci, tu bedzie tak samo
  • Re: Premiera Autor: ~Reslistic [188.177.16.*]
    Mam nadzieję że macie słodziaki rację.
  • Re: Premiera Autor: ~niemota [31.0.63.*]
    Bardzo was lubię)
  • Re: Premiera Autor: ~realistic [188.177.16.*]
    Powinniśmy zrobić nie formalny zjazd akcjonariuszy, jakieś ognisko, wieczór z muzyką i dobrą atmosferą. Buziaki!
  • Re: Premiera Autor: ~marecki [37.47.151.*]
    Od kilku dni znowu po kazdym wzroscie ktos proboje obnizac kurs mikrotransakcjami po kilkadziesiat zlotych, pewnie sam od siebie kupuje liczac ze ktos sie nabierze. Ale to na nic bo teraz juz tylko w gore, niech tylko date oglosza
[x]
ATOMJELLY -0,77% 1,29 2025-10-28 09:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.