• Pitu , pitu .... Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Pit , manipulacie do twojej informacji , bo zaczynasz znowu na mój temat jakieś bzdury powielać wyssane z twojego brudnego palca .

XTB to nadal moja główna pozycja na GPW .

To , że nie piszę na forum to inna sprawa . Po prostu nie chce mi się dyskutować z natrętnymi spadziami, jak ty , które zakrzywiaja rzeczywistość .

Po prostu szkoda mi czasu i życia , żeby prostować twoje i twoich pozostałych nicków i innych spadzi durnoty , więc nie siedzę jak ty dzień i noc , każdy weekend. czy święta .

Myślisz, że jak mnie tu poobrażasz personalnie , to masz większą rację czy jesteś lepszy albo masz większą wiedzę o spółce ?

Mądrości twoje i urojona twoja wiedza i władza kończą się na tym forum , choć i tu nie masz na nic wpływu .
    Tyle lat już od twojego " XTB nie przejdzie 22,70 " , a tobie nadal trzeba to powtarzać .

Pozdrawiam cie , jak zawsze środkowym palcem .
    Do następnego .
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Majki [146.70.81.*]
    Pif, paf Pit. Musisz szybko coś wymyślec, bo wyszło, jak zawsze.
    Hehe.
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Pit [188.146.160.*]
    O wrocil manipulator który nie rozumie, ze nigdy nie pisałem nic o 22,70. A dlaczego? Bo mnie tu nie było.
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.45.*]
    Piciu, ty nie rozumiesz, ze sam sobie robisz krzywdę. Pracujesz jako ktos, kto jest ręką (palcem) osoby żyjącej z kłamstwa. Robisz sobie krzywde na całe życie. Niewazne, czy masz z tego 3, 4,5 czy 5 tysiecy miesieczne - to są grosze w stosunku do twojego zleceniodawcy. Jesteś tanim zródłem manipulacji i kłamstwa. Sam robisz ryjesz beret na całe zycie, a pewnie jestes młody. Ile masz lat ? 20 ? 22 ?

• Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Pit [188.146.160.*]
    Towarzystwo wzajemnej adoracji. Kolejny raz powtarzam, ze nie udzielam sie na tym forum w celach zarobkowych.
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~puma [37.31.52.*]
    Jasne tak jak ja nie mam akcji a tu się udzielam od 5 lat
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~superfan_xtb [149.156.122.*]
    jejku, czytać się tego nie da.

widać mocny strach...

BPI - Brown Pearl Incident
  • Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.45.*]
    Ja się niczego nie boję w tej sytuacji - na pewno nie spadku ceny akcji. Klasyczna gra w celu wiekszej akumulacji kosztem drobnych, przestraszonych akcjonariuszy. Fundamenty bez zmian, ciagly rozwój

• Re: Pitu , pitu .... Autor: ~Wujenka [154.47.27.*]
    Coś Pit dziś zamilkł, a z nim jak zawsze w takich przypadkach większość nicków spadziowych?
    Przypadek? Nie sądzę.
[x]
XTB 1,97% 71,40 2025-11-10 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.