Ciekawe kiedy ktoś z TFI się pokusi?
Być może jak kurs przebije 6 zł?
Na pewno będzie to miało przełożenie na obroty i skokowy wzrost kursu.
Bardzo dobry moment na wejście. Spółeczka bardzo tania (c/wk), a patrząc na wycenę producenta stali Cognora to tutaj mamy spory potencjał do wzrostu kursu!
Korzystajcie póki tanio!
Dnia 2025-10-07 o godz. 13:28 ~OBSER napisał(a): > Ciekawe kiedy ktoś z TFI się pokusi? > > Być może jak kurs przebije 6 zł? > > Na pewno będzie to miało przełożenie na obroty i skokowy wzrost kursu. > > Bardzo dobry moment na wejście. Spółeczka bardzo tania (c/wk), a patrząc na wycenę producenta stali Cognora to tutaj mamy spory potencjał do wzrostu kursu! > > Korzystajcie póki tanio!
Dnia 2025-10-07 o godz. 17:18 ~abc napisał(a): > Dnia 2025-10-07 o godz. 13:28 ~OBSER napisał(a): > > Ciekawe kiedy ktoś z TFI się pokusi? > > > Być może jak kurs przebije 6 zł? > > > Na pewno będzie to miało przełożenie na obroty i skokowy wzrost kursu. > > > Bardzo dobry moment na wejście. Spółeczka bardzo tania (c/wk), a patrząc na wycenę producenta stali Cognora to tutaj mamy spory potencjał do wzrostu kursu! > > > Korzystajcie póki tanio! > > Dobrałem 500 szt
Zły moment. Ja też dobrałem ale wczoraj po 4,90 i otworzyłem worek na 4,70.
Ustawiają zleconka po 500 szt na K jak nie ma ruchu to od razu wrzutka z drugiego koszyka.
Raczej już nie spadniemy. Pytanie tylko ile jeszcze uda im się dobrać w widełkach cenowych 4,8 - 5 zł.
Przebijemy 5 zł i może być solidne wybicie w górę!
Do obserwacji.
Niestety nie mam wolnych środków. W zeszłym tygodniu kupiłem co mogłem po 5,6 zł i 5,66 zł. Nie spodziewałem się takiej korekty. Mówi się trudno. Wszystkiego nie przewidzisz.
A mnie wcale nie dziwi, że jak kupiłeś to spadło - od lat piszesz o wzrostach tutaj lada chwila (teraz jeszcze o TFI) a żadnych wzrostów nie ma. A potem jesteś zdziwiony, że jest odwrotnie. Nie każdy nadaje się do inwestowania na gpw...