• Kiedy upadłość? Autor: ~lol [185.31.217.*]
    Kurs leci na złotówkę chyba, przy tak niskim rsi na tygodniowym i miesięcznym papier nawet nie odbija.
    Short nawet nie odkupuje, bez terminu chyba ta pożyczka.
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~Rozum [185.189.136.*]
    Nie odkupuje, bo nadal liczy że odkupi taniej,
    dopóki, spółka nie pokarze wyników czytaj zysku , kupowanie na tych poziomach jest mocno ryzykowne.......ale jak to mówią kupujesz wtedy kiedy już nikt nie chce papieru ......trzeba spojrzeć dalej niż rok czy dwa do przodu ....... odpowiedzieć sobie czy ma potencjał ? a jak ma , to gdzie on jest ?
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~Denis [37.31.144.*]
    Rozum, przypomnij swoją średnią?
    Ja mam średnią 2,88 i już trochę żałuję, że zbieram.
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~Rozum [91.222.127.*]
    pewnie obecnie coś w okolicy 4.6-80 ale musiał bym sprawdzić dokładnie ,
    realnie pewnie obnizę ją do 4 niżej będzie ciężko chyba że kurs poleci poniżej 2 zł i pojawi się znaczny wolumen do kupienia
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~Denis [37.31.144.*]
    No tak, ciekawa historia dzieje się z tym Photonem, trochę dziwna.
    Z samego odreagowania powinien szarpnąć do 3,5-4,0. Niestety lipka.
    No zobaczymy.
    Wyniki wynikami , są słabe nie ma co się oszukiwać , ale największy problem zachowania się kursu to jest rzep z grającego na spadki.

• Re: Kiedy upadłość? Autor: ~kuchcik [109.95.234.*]
    Nawet zarzad w osobie Georga nie broni kursu...zero wpisów, coraz mniej czarowania na czacie...ich to boli pewnie ale pensja z firmy leci a akcji na emeryture troche jest..no chyba ze splajtuja- coż, przegrali z rynkiem i z szortujacymi
    Myślę że Gorga boli obecna wycena co by nie było jego majątek się kurczy ........
    widać że raczej nie jest wstanie a co gorsze i nie ma środków zarówno na skupowanie obligacji jak i interwencje na rynku akcji.
    Zakładam, to tylko oczywiście teoria niczym nie poparta ale szuka inwestora , dużego branżowego....
    Spółka jest ciekawa pod przejęcie (bardzo duże kompetencje i działanie na wielu rynkach) a przejmuje się wtedy kiedy jest tania i rzucona na kolana....
    Jakoś w upadłość nie wierzę .....ale czas pokaże
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~Frajer [46.134.75.*]
    Ostrzegałem że z pepikami jest jak jest
[x]
PHOTON 0,00% 2,55 2025-10-17 14:21:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.