Ten cały Bart wczoraj pisał o jakiejś podbitce ehhh co za nicpoń, wspominałaś o pcf generalnie nie piszmy tu o innych spółkach, jeśli bardzo już chcesz to miej oko na drago entertainment
Szanowni, nie naganiajcie na inne spółki a w szczególności nie na Drago.. Drago nie potrzebuje tego... Jeśli chodzi o Duality, to wygląda na to że skromna realizacja zysków dobiega końca i wracamy do wzrostów. Pozdrawiam Akcjonariuszy
Tego nie powiedziałem. Nie zmieniłem zdania na temat Drago- nadal uważam, że posiada ogromny potencjał do wzrostów, porównywalny z Duality, szczególnie w kontekście poziomów na których wchodziłem czyli poniżej złotówki. Chodzi mi tylko o to że jesteśmy na forum Duality i powinniśmy trzymać się tematu tej spółki. Drago nie potrzebuje rozgłosu, moim zdaniem to jedynie kwestia czasu, kiedy "wystartuje". Nie róbmy tu "śmietnika". Zachowajmy porządek i merytorykę. Przygotujmy się też na to że pewnie będzie się pojawiać coraz więcej wpisów mających nas zniechęcać. Tymczasem ja pozostaję spokojny i swoje wiem. Pozdrawiam Akcjonariuszy.
Wg mnie nie realizują nawet zysków a sprzedają na zero lub stracie by wywołać panikę. Zobaczymy końcówkę dnia i jak pisałeś dalsze sesje, tu łatwo kurs zmanipulować. Jest inna spółka, ok nie pisze jaka, która wczoraj urosła 23 proc i dziś były próby zwałki ale tam obrót za duży i nie udało się, chyba już jest na plusie. W naszym przypadku obrót mały i 60k zl może tutaj zdziałać cuda
Masz u nas ustawki 500/600 sztuk, to klasyczna zabawa spolszczeni.. Akcjonariusze siedzą i czekają, zejdzie poniżej 2zl to dokupię, jak się bawią to muszą tanio mi oddać a nie po 2.2zl :)))
Hehe no pcf to juz dno dna. A wychodzą na prostą mniejsze zadłużenie. Nowe projekty . Tam sie dopiero wyczynia zgadzam sie. W piątek chat inwestorski i dopiero bedzie. Do dua nic nie mam kiedys tu grałem. Hajs mam gdzie indziej. Możliwe ze ktoś grubo zagrał a reszta to spekulacja. Ktoś zagrał pod przyszłość bo w dokumentach księgowych jest słabizna. Jednak kto wie. Nie lubię spółek od symulatorów to spam gejmingu