• No i co znawcy Autor: ~Bart [37.225.48.*]
    Naganiacze na setki złotówek paliwa zabrakło już ale są tu eksperci
  • Re: No i co znawcy Autor: ~maślarz [89.46.11.*]
    Podpisano: groszołap
  • Re: No i co znawcy Autor: ~Hmm [5.173.216.*]
    Korekty zawsze są i byly czytaj moje wpisy od 1 zl już ponad 100 procent
    Podobnie od 75gr i zamierzam poczekać do kilkunastu złotych. Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: No i co znawcy Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Jeden ruch i 40k akcji do wyczyszczenia... ja tam sobie już czekam, obserwuje teraz PCF co tam robią :)))
  • Re: No i co znawcy Autor: ~Olo [31.60.114.*]
    Ten cały Bart wczoraj pisał o jakiejś podbitce ehhh co za nicpoń, wspominałaś o pcf generalnie nie piszmy tu o innych spółkach, jeśli bardzo już chcesz to miej oko na drago entertainment
    Szanowni, nie naganiajcie na inne spółki a w szczególności nie na Drago.. Drago nie potrzebuje tego... Jeśli chodzi o Duality, to wygląda na to że skromna realizacja zysków dobiega końca i wracamy do wzrostów. Pozdrawiam Akcjonariuszy
    Nie rozumiem, sprzedałeś drago??
    Tego nie powiedziałem. Nie zmieniłem zdania na temat Drago- nadal uważam, że posiada ogromny potencjał do wzrostów, porównywalny z Duality, szczególnie w kontekście poziomów na których wchodziłem czyli poniżej złotówki. Chodzi mi tylko o to że jesteśmy na forum Duality i powinniśmy trzymać się tematu tej spółki. Drago nie potrzebuje rozgłosu, moim zdaniem to jedynie kwestia czasu, kiedy "wystartuje". Nie róbmy tu "śmietnika". Zachowajmy porządek i merytorykę. Przygotujmy się też na to że pewnie będzie się pojawiać coraz więcej wpisów mających nas zniechęcać. Tymczasem ja pozostaję spokojny i swoje wiem. Pozdrawiam Akcjonariuszy.
    Ok dobra wiem o co chodzi
    Wg mnie nie realizują nawet zysków a sprzedają na zero lub stracie by wywołać panikę. Zobaczymy końcówkę dnia i jak pisałeś dalsze sesje, tu łatwo kurs zmanipulować. Jest inna spółka, ok nie pisze jaka, która wczoraj urosła 23 proc i dziś były próby zwałki ale tam obrót za duży i nie udało się, chyba już jest na plusie. W naszym przypadku obrót mały i 60k zl może tutaj zdziałać cuda
    Masz u nas ustawki 500/600 sztuk, to klasyczna zabawa spolszczeni.. Akcjonariusze siedzą i czekają, zejdzie poniżej 2zl to dokupię, jak się bawią to muszą tanio mi oddać a nie po 2.2zl :)))
    Moim zdaniem jesteśmy blisko pokonania poziomu powyżej którego jest luka. Może uda nam się ją wypełnić jeszcze w tym tygodniu.. Jestem dobrej myśli
  • Re: No i co znawcy Autor: ~Jx [195.88.232.*]
    Hehe no pcf to juz dno dna. A wychodzą na prostą mniejsze zadłużenie. Nowe projekty . Tam sie dopiero wyczynia zgadzam sie. W piątek chat inwestorski i dopiero bedzie. Do dua nic nie mam kiedys tu grałem. Hajs mam gdzie indziej. Możliwe ze ktoś grubo zagrał a reszta to spekulacja. Ktoś zagrał pod przyszłość bo w dokumentach księgowych jest słabizna. Jednak kto wie. Nie lubię spółek od symulatorów to spam gejmingu
    Lubię spółki zdolowane, które wychodzą na prostą
  • Re: No i co znawcy Autor: ~Dobrze [37.31.134.*]
    Cały czas mamy duże obroty.
  • Re: No i co znawcy Autor: gruby-cygan [91.150.194.*]
    Korekta na 2,1 zł i jazda na 4 zł :D
[x]
DUALITY 0,00% 0,75 2026-05-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać