Dnia 2025-10-07 o godz. 14:00 ~Nowy napisał(a):
> Nie tym razem. Ekipa daszka z nim na czele już raczej ubrali w akcje kogo się dało i teraz kurs wraca do bazy. Jak zejdzie ponizej 1,20 to już nikt tego nie powstrzyma. Podbitki sa coraz rzadsze i z coraz niżnych pułapów. Następna podbitka będzie jak pójdzie info o notowaniach pod nowa nazwa i to będzie raczej ostatnia. Tak się składa ze Knf wzięła się za inwestycje Ragnara dlatego tak kurs spółek w których ma udziały leci w dol. Zaczęło się od fintechu a tam będzie gruba afera z tym co zrobiono. Kurs rosl mocno razem z obrotami na dwa dni przed espi że on kupił akcje akcje takze mozna sie tylko domyślać o co chodzi. Tej spółce tez juz inwestorzy nie ufają i boją się że też bez powodu mogą zawiesić. FF prawie 3 razy obrócone jak szły espi o kupnie przez Ragnar i jak udzielił pożyczki.
Alez zaraz mi daszek nawstawia że pewnie wisze na fintechu i ze dzieciak i takie tam ale prawda jest taka że ja zawsze na klabie pisałem prawdę a on bajki pod które ubierał naiwnych w akcje . Zobacz wątki dotyczące Fintech S.A.Zobacz profil Fintech S.A.Autor: ~Nowy [178.235.232.*] 2025-09-29 20:41
Opublikowano przy kursie: 0,26 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Dziwne
Zgłoś do moderatora Spółka jakoś się nie kwapi żeby wyjaśnić sytuację także widocznie taka sytuacja jest jej na reke. Niestety czeka nas kilka miesięcy zawieszenia.