• Zaraz pompa tu będzie, taki standard tu Autor: ~Olo [5.173.184.*]
    Niby cisza a zaraz zbiorą i pojadą up
  • Re: Zaraz pompa tu będzie, taki standard tu Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    Nie tym razem. Ekipa daszka z nim na czele już raczej ubrali w akcje kogo się dało i teraz kurs wraca do bazy. Jak zejdzie ponizej 1,20 to już nikt tego nie powstrzyma. Podbitki sa coraz rzadsze i z coraz niżnych pułapów. Następna podbitka będzie jak pójdzie info o notowaniach pod nowa nazwa i to będzie raczej ostatnia. Tak się składa ze Knf wzięła się za inwestycje Ragnara dlatego tak kurs spółek w których ma udziały leci w dol. Zaczęło się od fintechu a tam będzie gruba afera z tym co zrobiono. Kurs rosl mocno razem z obrotami na dwa dni przed espi że on kupił akcje akcje takze mozna sie tylko domyślać o co chodzi. Tej spółce tez juz inwestorzy nie ufają i boją się że też bez powodu mogą zawiesić. FF prawie 3 razy obrócone jak szły espi o kupnie przez Ragnar i jak udzielił pożyczki. Alez zaraz mi daszek nawstawia że pewnie wisze na fintechu i ze dzieciak i takie tam ale prawda jest taka że ja zawsze na klabie pisałem prawdę a on bajki pod które ubierał naiwnych w akcje .
  • Re: Zaraz pompa tu będzie, taki standard tu Autor: ~Ktoś [46.112.98.*]
    Wrócił Nowy ze swoimi wnioskami. Znaczy, że...będzie rosło.
  • Re: Zaraz pompa tu będzie, taki standard tu Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-10-07 o godz. 14:20 ~Ktoś napisał(a):
    > Wrócił Nowy ze swoimi wnioskami. Znaczy, że...będzie rosło.

Nowy zawisł na Fintech i tam sie rozwodzi nad swoim losem...
    Dnia 2025-10-07 o godz. 14:00 ~Nowy napisał(a):
    > Nie tym razem. Ekipa daszka z nim na czele już raczej ubrali w akcje kogo się dało i teraz kurs wraca do bazy. Jak zejdzie ponizej 1,20 to już nikt tego nie powstrzyma. Podbitki sa coraz rzadsze i z coraz niżnych pułapów. Następna podbitka będzie jak pójdzie info o notowaniach pod nowa nazwa i to będzie raczej ostatnia. Tak się składa ze Knf wzięła się za inwestycje Ragnara dlatego tak kurs spółek w których ma udziały leci w dol. Zaczęło się od fintechu a tam będzie gruba afera z tym co zrobiono. Kurs rosl mocno razem z obrotami na dwa dni przed espi że on kupił akcje akcje takze mozna sie tylko domyślać o co chodzi. Tej spółce tez juz inwestorzy nie ufają i boją się że też bez powodu mogą zawiesić. FF prawie 3 razy obrócone jak szły espi o kupnie przez Ragnar i jak udzielił pożyczki. Alez zaraz mi daszek nawstawia że pewnie wisze na fintechu i ze dzieciak i takie tam ale prawda jest taka że ja zawsze na klabie pisałem prawdę a on bajki pod które ubierał naiwnych w akcje .

Nowy podziwiam Twoją fantazję, bardziej niż rozum.
    Udzielasz się mocno na forum Fintech, pewnie z troski o kasę ludzi.. ;;))
    Skoro ubrałem ludzi na Klaba, to żeby "uwiarygodnić" Twój kolejny " przypał", zabiorę swój jeden z moich pakietów w karnecie z 8.30 i za 10 min przeniosę go o 10 gr wyżej, na 8.40... ;;)
    Dnia 2025-10-07 o godz. 14:00 ~Nowy napisał(a):
    > Nie tym razem. Ekipa daszka z nim na czele już raczej ubrali w akcje kogo się dało i teraz kurs wraca do bazy. Jak zejdzie ponizej 1,20 to już nikt tego nie powstrzyma. Podbitki sa coraz rzadsze i z coraz niżnych pułapów. Następna podbitka będzie jak pójdzie info o notowaniach pod nowa nazwa i to będzie raczej ostatnia. Tak się składa ze Knf wzięła się za inwestycje Ragnara dlatego tak kurs spółek w których ma udziały leci w dol. Zaczęło się od fintechu a tam będzie gruba afera z tym co zrobiono. Kurs rosl mocno razem z obrotami na dwa dni przed espi że on kupił akcje akcje takze mozna sie tylko domyślać o co chodzi. Tej spółce tez juz inwestorzy nie ufają i boją się że też bez powodu mogą zawiesić. FF prawie 3 razy obrócone jak szły espi o kupnie przez Ragnar i jak udzielił pożyczki. Alez zaraz mi daszek nawstawia że pewnie wisze na fintechu i ze dzieciak i takie tam ale prawda jest taka że ja zawsze na klabie pisałem prawdę a on bajki pod które ubierał naiwnych w akcje .

Zobacz wątki dotyczące Fintech S.A.Zobacz profil Fintech S.A.
    Autor: ~Nowy [178.235.232.*] 2025-09-29 20:41
    Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Dziwne
    Spółka jakoś się nie kwapi żeby wyjaśnić sytuację także widocznie taka sytuacja jest jej na reke. Niestety czeka nas kilka miesięcy zawieszenia.

• Daszek... Autor: ~sowa [185.246.208.*]
    Witam
    Nie wiem jakie bary mleczne reprezentujesz , ale siedzę sobie grzecznie i podziwiam sztukę..
    Muszę przyznać , że tortury i psychologia zostały opanowane do perfekcji :)
    Szczerze , można by tu coś tą zabawę urozmaicić o dodatkowe elementy gry,
    ale Podziwiam i Szanuje...
    Na ile tutaj liczysz Drogi kolego ?
    Z poważaniem "nocne stworzenie"

• Re: Daszek... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-10-07 o godz. 15:30 ~sowa napisał(a):
    > Witam
    > Nie wiem jakie bary mleczne reprezentujesz , ale siedzę sobie grzecznie i podziwiam sztukę..
    > Muszę przyznać , że tortury i psychologia zostały opanowane do perfekcji :)
    > Szczerze , można by tu coś tą zabawę urozmaicić o dodatkowe elementy gry,
    > ale Podziwiam i Szanuje...
    > Na ile tutaj liczysz Drogi kolego ?
    > Z poważaniem "nocne stworzenie"
    >

Nie gustuje w barach mlecznych, wolę jadlodajnie. ;)
    Na ile tutaj liczę? Na wiele.
    Co do urozmaicenia, masz rację, najwyższy czas rozkręcić zabawę. IV kwartal zmieni oblicze tej spóleczki.. ;)
  • Re: Zaraz pompa tu będzie, taki standard tu Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    Moda dronowa robi swoje
[x]
DEFENCEH 10,45% 1,48 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.