• Kierunek 3 zł jutro Autor: ~Bart [37.225.26.*]
    Jutro podbitka i jazda na 3 zl
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: ~maślarz [89.46.10.*]
    Chłopie, jaka podbitka? o czym Ty mówisz? Poczytaj o spółce. Nie przeczę, również uważam że będzie rosło, 3zł to jedyne 12 mln kapitalizacji, Duality ma znacznie większy potencjał. Znacznie. To przyjmując szersze spojrzenie nie są nawet wzrosty, tylko powrót. Mówienie o "podbitce", to niewłaściwa retoryka. Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: ~Bart [37.225.48.*]
    Chlopie siedze tu od 1.10 wiec nie ucz mnie co i jak mam mowic zakup akcje i wtedy się wypowiadaj
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Ja tu siedzę co prawda od 1.8zl już dużym pakietem ale szanuję wiedzę maślarza, chyba nikt tak dużo nie wie o spółce niż on.
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: ~Bart [37.225.48.*]
    Alicja 1992 to że siedzi i gada nie oznacza to ze wie o spółce gram na giełdzie od 9 lat więc narazie ładnie idzie a spolka jest niedowartościowana pod względem choć by kapitalizacji więc też mowie ze pojdzie i to dużo.ale nie odrazu
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: ~maślarz [89.46.10.*]
    Bart moim celem jest zwyczajna wymiana poglądów, nie żadne utarczki. Po prostu uważam że słowo "podbitka" nie pasuje do sytuacji Duality. Mówimy tu o spółce z realnym potencjałem, której wzrosty mają charakter organiczny, solidnie osadzony na fundamentach i perspektywach
  • Re: Kierunek 3 zł jutro Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Tak, podbitka jest chwilowa i najczęściej pod coś. Tu jest permanentne niedoszacowanie kapitalizacja względem potencjalnych zysków. Naprawdę ciekawa sytuacja.
[x]
DUALITY -4,97% 1,53 2025-10-24 16:45:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.