Ja jestem przygotowany. Pakiet w 9mies z 35k na 57k wzrósł bez dopłacania choćby złotówki jeszcze na autko elektryczne wyciągnąłem z rachunku. Niestety ostatnia sensowna możliwość lewarowania JSW w ING została wyłączona chyba za dużo animatora tam skubnąłem ... Trudno teraz siedzimy na czystym papierze w ilości jak na początku ...
Brando też tak mówiłem dopóki żonie nie znalazłem spodobało mi się i od razu zamówiłem drugie. Stoją mi pod domem 3 spalinowe i cholera wie co z nimi zrobić bo nikt nie chce tym jeździć ...
Lewarowalem dwa razy. Pierwszy lewar zszedł 23 lipca. Drugi pół godziny przed fixingiem w poniedziałek tydzień temu i to był gruby pakiet pod 100k. Ale że dadzą odkupić dwa dni później to nie sądziłem. Teraz tylko czysty papier ... Ing wymieklo jak im wdupczylem 90k tl od pół godziny do minuyu przed fixem tydzień temu. Jak nie wierzysz sprawdź obroty na tl z końcówkami 144 i 436. W lipcu były końcówki 151 i 144...
To Wy pisaliście od listopada 2024 ,,Jasiu będziesz kupował w czerwcu po 65 zł" jak pisałem , że akcje kupuje w czerwcu po wyborach. Czyli kłamiesz Olo .